Neler Yeni

max 6000 kask önerisi

GirayHan

80+ Platinum

bunu buldum güzele benziyor, givi iyi markadır üzmez. ama yine de @Skynel daha iyi önerilerde bulunur diye düşünüyorum. bunları bir kenara not al kendisine ulaşınca atarsın.

Şimdi yeni inceledim.

1.490 gr - + 'sı var biz diyelim 1.500kg kafada beton taşımak gibi bişey bu kask alınmaz hele ki arkadaş racing kullanacak kafa öne yatık olacağı için zaten motorun oturuş pozisyonundan dolayı handikapı var 1.500kg kask'ı da takınca rüzgar direncinde o kaskın ağırlığını sen düşün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok güzel kask klasiklerden. ama bu da ağır.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Şimdi yeni inceledim.

1.490 gr - + 'sı var biz diyelim 1.500kg kafada beton taşımak gibi bişey bu kask alınmaz hele ki arkadaş racing kullanacak kafa öne yatık olacağı için zaten motorun oturuş pozisyonundan dolayı handikapı var 1.500kg kask'ı da takınca rüzgar direncinde o kaskın ağırlığını sen düşün.

çok güzel kask klasiklerden. ama bu da ağır.
ls2 storm kullanıyorum 1400-1500 gr arasında bişey öyle bi ağırlık hissetmiyorum ha drift l kullanıyorum oturuş pozisyonundan vs çok fark etmiyor olabilirim ama açıkcası pek bi sıkıntı yaratıcağını düşünmüyorum kullananlarda var çünkü

GirayHan

80+ Platinum
ls2 storm kullanıyorum 1400-1500 gr arasında bişey öyle bi ağırlık hissetmiyorum ha drift l kullanıyorum oturuş pozisyonundan vs çok fark etmiyor olabilirim ama açıkcası pek bi sıkıntı yaratıcağını düşünmüyorum kullananlarda var çünkü
biz naked'çıyız hocam bizde sorun değil de racing kullanan insanlarda kask ağırlığı ciddi sorun oturuş pozisyonundan tut spor kullanıma kadar etkiliyor şimdi herkes kask kabuğundan falan bahsediyor da kask ağırlığı da çok önemli. 2006 yılında bir r6'ım vardı. bu ağırlık belasını çekmişliğim var. bildiğin kafaya boyna baskı yapıyor sürat arttıkça daha da basıyor alına boyuna.

ama attığın kask klasiklerden ve güzel naked'çı arkadaşlar alabilir yanlış hatırlamıyorsam 100 db civarı da akustiği var kask içi ve havalandırması da güzel 4 yıldızı var sharptan alınabilir. şahsen givi yerine bende nolan'ı tercih ederdim. sen atınca bi anılarım canlanmadı değil.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
biz naked'çıyız hocam bizde sorun değil de racing kullanan insanlarda kask ağırlığı ciddi sorun oturuş pozisyonundan tut spor kullanıma kadar etkiliyor şimdi herkes kask kabuğundan falan bahsediyor da kask ağırlığı da çok önemli. 2006 yılında bir r6'ım vardı. bu ağırlık belasını çekmişliğim var. bildiğin kafaya boyna baskı yapıyor sürat arttıkça daha da basıyor alına boyuna.
doğrudur racing kullanmadığım için bilmiyorum pek bilgilendirme için teşekkürler bende aydınlandım

GirayHan

80+ Platinum
doğrudur racing kullanmadığım için bilmiyorum pek bilgilendirme için teşekkürler bende aydınlandım
estf hocam. rica ederim. racing maceramız biteli yıllar oldu 2008'dan beri binmiyorum naked'ta hayat vardır :D keşke anlasa şu bizim motorcular.

bu arada az bilinir 5 yıldız sharptan bir dönemler ne sattı bu kask ne sattı. :D

not: bu kask kafamdayken motoru devirip ( yere akan yağdan dolayı gece saat 2'de ışıklandırmanın zayıf olduğu bir yolda ) sürtünerek yerde kaldırımın dik köşesine şakak kısmından çarpmışlığım var. Motosiklet hayatımda 2. kazamdı. kaskın burun kısmı alttan çatladı. görevini yerine getirdi hala yaşıyorum.

MT'nin şu an ki durumunu bilmiyorum ama.

1698452809258.png

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
estf hocam. rica ederim. racing maceramız biteli yıllar oldu 2008'dan beri binmiyorum naked'ta hayat vardır :D keşke anlasa şu bizim motorcular.
Zevk valla ne diyeyim..Yaş 17.5 ilk motorum oldu drift L. 5-6 ay sonra a2 alıp sr250 veya nk250 alıcam naked racing insanı çok kararsız bırakıyor ama ana hedefim sr tabii ki racing bi tık daha ön planda duruyor benim için

bu arada az bilinir 5 yıldız sharptan bir dönemler ne sattı bu kask ne sattı. :D

not: bu kask kafamdayken motoru devirip ( yere akan yağdan dolayı gece saat 2'de ışıklandırmanın zayıf olduğu bir yolda ) sürtünerek yerde kaldırımın dik köşesine şakak kısmından çarpmışlığım var. Motosiklet hayatımda 2. kazamdı. kaskın burun kısmı alttan çatladı. görevini yerine getirdi hala yaşıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun bu arada Allah kaza bela göstermesin bidaha

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım

Alıntıyı görüntüle
kullandığım kask mt targo hocam kabuğu sağlam fakat kaza sonucunda alt çene rüzgarlığı çıkıp cenemi yardı biraz kalitesi iç pad olarak kötüydü

Alıntıyı görüntüle
buarada ağırlık için söyleminiz gerçekten çok doğru fakat bu fiyat skalasında daha hafif kask bulamadım

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

GirayHan

80+ Platinum
kullandığım kask mt targo hocam kabuğu sağlam fakat kaza sonucunda alt çene rüzgarlığı çıkıp cenemi yardı biraz kalitesi iç pad olarak kötüydü

buarada ağırlık için söyleminiz gerçekten çok doğru fakat bu fiyat skalasında daha hafif kask bulamadım
bütçe aralığında bi tık zor gibi bi model atayim bütçenin altında kalıyor mesela bu model :)

yanlış hatırlamıyorsam sharp 5 yıldızdı bu kask yine de bi araştırın.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım

GirayHan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri