Neler Yeni

Max 6000 TL Civarı Monitör Önerisi

Jill Valentine

80+ Bronze
Bütçe
6000
Laptop ve Xbox Series X için kullanılacak. Yüksek hzden çok ekran kalitesi ve renkleri aşırı önemli. Bu ikisinden birini düşünüyorum ama nasıldır, hangisini seçmeliyim? Aşırı kararsız kaldım. Başka tavsiyelere açığım.

Son düzenleme:
Laptop ve konsol için kullanılacak. Yüksek hzden çok ekran kalitesi ve renkleri aşırı önemli.
şuan kullanıyorum renk kalitesi muazzam tavsiye ederim kesinlikle

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Laptop ve konsol için kullanılacak. Yüksek hzden çok ekran kalitesi ve renkleri aşırı önemli.
Bir çok kez indirime giriyor 2 hafta önce arkadaşıma 5700 tl den aldık sistemini monte etmeye gittiğimde deneyimledim bende gerçekten çok güzel bir ekranı var ışık sızması yoktu ıso fulleyınce bile çok minimalist vardı onun dışında renk gamutu baya geniş bu bütçede gerçekten çok kaliteli bir monitör indirim ile yine bu fiyatlara gelirsen almanı şiddetle tavsiye ederim.Eğer bekleme şansın yoksa
buna bakabilirsin

Jill Valentine

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Alperen
Laptop ve Xbox Series X için kullanılacak. Yüksek hzden çok ekran kalitesi ve renkleri aşırı önemli. Bu ikisinden birini düşünüyorum ama nasıldır, hangisini seçmeliyim? HDR 10 çok fark ediyor mu? Aşırı kararsız kaldım. Başka tavsiyelere açığım.
asusu öneririm yeni aldım güzel, vatandan alıcaksan internet üzerinden al. mağazadan alıp bir şey olduğunda direk servise yönlendiriyolar. internetten alırsan koşulsuz 14 içinde alıyolar.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yunus Emre Uzun
Laptop ve Xbox Series X için kullanılacak. Yüksek hzden çok ekran kalitesi ve renkleri aşırı önemli. Bu ikisinden birini düşünüyorum ama nasıldır, hangisini seçmeliyim? HDR 10 çok fark ediyor mu? Aşırı kararsız kaldım. Başka tavsiyelere açığım.
gamepower 2k ips ekran 180hz bir monitör var fiyatı uygun ona bakabilirsiniz

Top Bottom