Max 600TL Mouse Önerisi

Razer Viper Mini almayı düşünüyorum 500 liraya, yinede size sormak istedim bu fiyat bandına başka mouse önerir misiniz diye
Rahat kullanırım diyorsan hyperx pulsefire haste daha iyi olacaktır.(birde hocam ben mouse u size satmaya çalışıyodum galiba satıcam gibi ya endgame xm1r alıcam 1000tlye büyük ihtimal)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat kullanırım diyorsan hyperx pulsefire haste daha iyi olacaktır.(birde hocam ben mouse u size satmaya çalışıyodum galiba satıcam gibi ya endgame xm1r alıcam 1000tlye büyük ihtimal)
HHAHAHAH şansa bak adam gecenin bu saatinde aldı mouseu

ne gibi farkları oluyor hocam pek bilmiyorumda arkadaşım viper miniyi daha çok öneriyorda. fps oyunları oynuyorum sensörü falan daha iyi midir
viper mini iyi güzel bendede var ama haste bir gömlek üstün ips değeri ve skatezler yani kayma performansı daha iyi kablosuda bir tık daha iyi

Haste yapıştır

viper mini iyi güzel bendede var ama haste bir gömlek üstün ips değeri ve skatezler yani kayma performansı daha iyi kablosuda bir tık daha iyi
Hasteye yöneldim gibi viper mininin fiyatının fazla kaldığını anladım bende 1 2 hafta daha beklerim viper mini 300 400 bandına düşmezse haste alıcam

Bim de sensei ten var. 595tl. Kaldıysa alınabilir

Geri