Neler Yeni

Max 6500 TL'ye bisiklet önerisi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Adil Canbulat
Bütçe
6500
Merhaba 6500 liralık dag bisikleti almak istiyorum paramı da biriktiricem dağ bisikleti olmak zorunda öneriler için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tech Lover
Kendim aşağıdaki cihazın bir önceki kasası diyebileceğimiz Daytona 2724'ü 2500km'dir kullanıyorum. Gayet memnunum, öneririm.

Size tavsiyem bayiiden almayın, bayiiye kadro boyunu seçmek için gidin sonra internetten sipariş verin.

Ben 2020'de böyle yaptım, hem 600tl daha uyguna aldım hem de carraro servislerinde kurulum ücretsiz olduğu için ekstra kurulum parası ödemedim. (Tabi yine sormakta yarar var, belki bu olay kalkmış olabilir)

Kişiden kişiye değişir ama ben sadece selesini beğenmedim, onu da aynı markanın(xlc) farklı bi modeliyle değiştirdim.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Mosso Raceline Antresit/Siyah

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Gökay

ExploiT

80+ Bronze
kral sen bilgili gibisin ,böyle arabaları tokatlayabilecek marka hız yarış türü bisiklet varmı?
Dediğim gibi bilgili veya çok bisiklet deneyimleyen biri değilim :) Sadece kullandığım bisikleti çok gördüm okudum videolarını izledim tutulan bir model olduğunu biliyorum :) Dağ bisikleti için fiyat performans ve başlangıç için güzel bir model diyebilirim. Ancak maalesef sana bu konuda öneride bulunamayacağım forumda muhakkak daha bilgili arkadaşlar vardır :)

Top Bottom