Max 7-8k 2k monitör önerisi

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,446
Şuanda MSI 256f kullanıyorum. 2k monitörleri de merak ediyorum ama genel olarak FPS oyunları oynadığım için kararsız kaldım. Bu bütçede 2k monitör olarak ne alabilirim? Ghosting kesinlikle olmamalı. Uygun fiyatlı olarak bunları buldum

Acelen yoksa bence Kasım indirimlerini bekle.
Zaten neredeyse bu ayın ortasına geldik, belki güzel fiyatlara yakalarsın bunlardan birisini.

Philips evnia 27/M2N5500/00 2k 180 hz 0,5 ms 1 yıla yakın kullandım geçen hafta itopyada 7299 TL idi.

Acelen yoksa bence Kasım indirimlerini bekle.
Zaten neredeyse bu ayın ortasına geldik, belki güzel fiyatlara yakalarsın bunlardan birisini.
Evet Kasım geldi neredeyse. Biraz daha bekleyim o zaman.

Şuanda MSI 256f kullanıyorum. 2k monitörleri de merak ediyorum ama genel olarak FPS oyunları oynadığım için kararsız kaldım. Bu bütçede 2k monitör olarak ne alabilirim? Ghosting kesinlikle olmamalı. Uygun fiyatlı olarak bunları buldum
Bende şuan r27qe alma aşamasındayım ama kasım indirimlerini bekleyeceğim bir şey kalmadı sonuçta

h27t22c ile r27qe birbirinin muadili. pivot ve yükseklik ayarı istiyorsan r27qe.

bu dörtlü arasından AG275QXN alırdım.

h27t22c ile r27qe birbirinin muadili. pivot ve yükseklik ayarı istiyorsan r27qe.

bu dörtlü arasından AG275QXN alırdım.
Monitör kolum var o yüzden kendi ayağını kullanmayacagim zaten. Aoc va panel olduğu için kararsız kalmıştım. Ayrıca 1 2 problemi var diye gördüm o yüzden pek mantıklı bakmıyorum. 2. Elde 6kya satiyorlar onu 1 kere kullanılmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri