- Reaksiyon skoru
- 219
2600x işlemcim yük altında 80 dereceyi görüyor. Soğutmak için sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ancak bilgim yok. Bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim.
Donanım Arşivinin Uber kasası ilk çıktığında almıştım. Gamepower Horizon Kasam. Stock AMD Hava soğutma ile kullanıyorum. Aralık 2019'dan beri kullanıyorum.2600X 80 derece olacak bir işlemci değil. Kasanız nedir? Soğutma nedir? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz sistemi?
Kasanda ne kadar fan var? OC yaptın mı?Donanım Arşivinin Uber kasası ilk çıktığında almıştım. Gamepower Horizon Kasam. Stock AMD Hava soğutma ile kullanıyorum. Aralık 2019'dan beri kullanıyorum.
Kasada 3 önde 1 de arkada egsoz fanı var OC yapmadım oyunlarda 70 80 derece arasında işlemcim.Kasanda ne kadar fan var? OC yaptın mı?
Peki ön tarafa 240'lık radyatörü taksam hava akışına engel olur mu?Üst kısımda fan yuvası var ise doldurabilirsin oraları. 3 hava alan fana karşı tek kalan egzoz fanı rahatlatmış olursun hem de sıcak hava daha fazla tahliye olur kasadan. Sıcaklık sorunu düzelmez ise ancak o zaman soğutucu alımına git derim.
Ön tarafa radyatör takmak sağlıklı iş değil. Isınan işlemcinin ısısını kasaya veriyorsunuz.Peki ön tarafa 240'lık radyatörü taksam hava akışına engel olur mu?