Neler Yeni

MAX 7000₺ TELEFON ÖNERİSİ

şahin doğan

80+ Platinum
neden xs max kötü bir telefon mu da sattığına sevinecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi özellikleri daha iyi
şuanda herkes iphone 11 ve üzeri telefon alıyor x vs xs serisini alan kişiler araştırmadan alan kişiler şuan xs max alırsan seneye satamazsın ama iphone 11 alırsan 3 sene sonrada satabilirsin bu 1. nedendi 2. neden ise kamera telephoto kamera yerine ultra geniş açı kamera kesinlikle daha iyi ve arka kamerada olan gece modu karanlık ve loş ortamlarda fotoğravf çekerken çok fark ediyor ön kamera açısından da daha geniş bir açı sunuyor. 1 sene daha fazla güncelleme alması belki 2 sene de olabilir iphone 11 in bataryası daha iyi xs max e göre wifi alıcısı daha iyi xs max ın tek iyi yanı ekranı o kadar ama iphone 11 inde ekranı alınmaz derecede değil 2k çözünürlüklü bir ekran dan geçmeyeceksen çok fark etmeyeceksindir ( xr kullanıyorum oradan biliyorum )

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
şuanda herkes iphone 11 ve üzeri telefon alıyor x vs xs serisini alan kişiler araştırmadan alan kişiler şuan xs max alırsan seneye satamazsın ama iphone 11 alırsan 3 sene sonrada satabilirsin bu 1. nedendi 2. neden ise kamera telephoto kamera yerine ultra geniş açı kamera kesinlikle daha iyi ve arka kamerada olan gece modu karanlık ve loş ortamlarda fotoğravf çekerken çok fark ediyor ön kamera açısından da daha geniş bir açı sunuyor. 1 sene daha fazla güncelleme alması belki 2 sene de olabilir iphone 11 in bataryası daha iyi xs max e göre wifi alıcısı daha iyi xs max ın tek iyi yanı ekranı o kadar ama iphone 11 inde ekranı alınmaz derecede değil 2k çözünürlüklü bir ekran dan geçmeyeceksen çok fark etmeyeceksindir ( xr kullanıyorum oradan biliyorum )
full hd android telefon kullanıyorum fark eder mi

şahin doğan

80+ Platinum
full hd android telefon kullanıyorum fark eder mi
normal bakış açısından pek bir şey fark etmez, sadece vr kullanırken ve siyahlar koyu gri görünür kullandığın telefon modeli ne ?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
normal bakış açısından pek bir şey fark etmez, sadece vr kullanırken ve siyahlar koyu gri görünür kullandığın telefon modeli ne ?
xiaomi redmi 5 plus hiç memnun değilim zaten o yüzden değiştireceğim

şahin doğan

80+ Platinum

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
ıps lcd ekrandan geçiyorsun zaten senin için ekran yönünden bir şey değişmez
yakın zamanda bu segmentte bir iphone telefon çıkartacak mı yüksek fiyatlı bir telefon çıkarırsa eski telefonların fiyatı düşer mi

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Eylül-Ekim gibi iPhone 13 çıkacak.
Dünyada düşer ama Türkiye'de düşmez.
şunu anlamıyorum iPhoneların fiyatları artıp duruyor mesela iphone 20 çıktığında 7000₺ ye yeni bir iphone almak mümkün olabilecek mi çünkü serinin hep fiyatı artıyor tek düşük bütçeli yeni se modeli var

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
şunu anlamıyorum iPhoneların fiyatları artıp duruyor mesela iphone 20 çıktığında 7000₺ ye yeni bir iphone almak mümkün olabilecek mi çünkü serinin hep fiyatı artıyor tek düşük bütçeli yeni se modeli var
Aslında iPhone'ların fiyatı yıllardır sabit. Türkiye'nin ekonomik durumu yüzünden bizde fiyatlar artıyor.
Dolar-Euro bazında iPhone'lar son birkaç yıldır F/P telefon olmaya başladılar hatta.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Aslında iPhone'ların fiyatı yıllardır sabit. Türkiye'nin ekonomik durumu yüzünden bizde fiyatlar artıyor.
Dolar-Euro bazında iPhone'lar son birkaç yıldır F/P telefon olmaya başladılar hatta.
iphone 12 pro max çıkmadan önce 15.000₺ ye iPhone yoktu aynı şekilde x serisinde de sadece iPhone 11 x serisi fiyatına çıktı

şahin doğan

80+ Platinum
iphone 12 pro max çıkmadan önce 15.000₺ ye iPhone yoktu aynı şekilde x serisinde de sadece iPhone 11 x serisi fiyatına çıktı
iphone 12 de 11 serisi fiyatına çıktı ama dolar kuru, ülke çok iyi ekmeği dolarla almıyoruz sonuçta ama iphone u dolar ile alıyoruz dolar bazında 11 ile 12 serisi aynı fiyat da çıktı

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Samsung'un S20 Ailesine Göz At İşlemci Ve Kamera Olarak Sağlam Telefonlar Ekran Kalitesi HD'den yüksek

Top Bottom