Neler Yeni

MAX 700TL KULAKLIK ÖNERİRMİSİNİZ

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bütçe
700
ARKADAŞLAR MAX 700TL KULAKLIK ÖNERİRMİSİNİZ ŞUNLARI BULDUM AMA Alınır mı? BİLMEM ÖNCEKİ KULAKLIĞIM KAFA BANDI KOPTU BÖYLE BİR SORUNU OLMAYACAK DÜZGÜN BİRŞEY ÖNERİRMİSİNİZ

whisper snow

80+ Silver
Fiyati cok artmis ama bence bunu al
Butce artmassa bunuda alabilrisin

baranthemosby

80+ Bronze
ARKADAŞLAR MAX 700TL KULAKLIK ÖNERİRMİSİNİZ ŞUNLARI BULDUM AMA Alınır mı? BİLMEM ÖNCEKİ KULAKLIĞIM KAFA BANDI KOPTU BÖYLE BİR SORUNU OLMAYACAK DÜZGÜN BİRŞEY ÖNERİRMİSİNİZ

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

baranthemosby

80+ Bronze
kafa kısmı kırılıyormuş dikkatli kullansan bile araştırdım ama bilemiyorum
Yani çok hor kullanmadığın sürece kafa kısmının öyle kolay bir şekilde kırılacağını düşünmüyorum ancak tabi kırılanlar vardır. İçine sinmedi ise başka markalara yönebilirsin. Seçeneğin olsun diye attım. Ayrıca Razer Kulaklık ve Mouse konusunda üzmez. Ben şahsen kullanıyorum. Tercih senin.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Yani çok hor kullanmadığın sürece kafa kısmının öyle kolay bir şekilde kırılacağını düşünmüyorum ancak tabi kırılanlar vardır. İçine sinmedi ise başka markalara yönebilirsin. Seçeneğin olsun diye attım. Ayrıca Razer Kulaklık ve Mouse konusunda üzmez. Ben şahsen kullanıyorum. Tercih senin.
razere güveniyorum ama bunu görünce bi tiskindim yani beklemezdim böyle markadan başka bildiğin varmı acaba

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yunus Emre Gül
100TL daha bütçen var ise kesinlikle öneririm https://ty.gl/ytcoarzcu8

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

baranthemosby

80+ Bronze
razere güveniyorum ama bunu görünce bi tiskindim yani beklemezdim böyle markadan başka bildiğin varmı acaba
Tabi ki var. Ancak o bütçeye daha kaliteli şeyler almak isterseniz tercihim şu olur. Sadece 100 lira gibi bir bütçe ekleyerek sizi üzmeyeceğine emin olduğum bir kulaklık;

Ancak hocam bütçe olarak çıkmayacağım derseniz de şu var;

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
100TL daha bütçen var ise kesinlikle öneririm https://ty.gl/ytcoarzcu8
gamepower yorumlari çok karışık bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ki var. Ancak o bütçeye daha kaliteli şeyler almak isterseniz tercihim şu olur. Sadece 100 lira gibi bir bütçe ekleyerek sizi üzmeyeceğine emin olduğum bir kulaklık;

Ancak hocam bütçe olarak çıkmayacağım derseniz de şu var;

kafa kısmı sağlamsa alırım önceki kulaklığım hs35 ti ama cidden baya kalitesizdi inş üzmez corsair bizi

baranthemosby

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

kafa kısmı sağlamsa alırım önceki kulaklığım hs35 ti ama cidden baya kalitesizdi inş üzmez corsair bizi
Gamepower F/P ürünü. Kaliteden ziyade fiyatına göre performans gösteriyor. Corsair ise bütçeye göre kalite. Tercih sizin. Gamepower, kötü bir marka değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yunus Emre Gül
Videoları İzleyip Karar Verebilirsin. Ben Tğm Ekipmanlarımı O Tarz Videolarla Aldım Rampage Stormy Kulaklık Kullanıyorum Mükemmel kulaklık 2 eksi yanı var 1 sene oldu derileri soyuldu ve biraz kulağım büyük olduğu için kulağımı acıtıyor :|

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,745
Üyeler
163,714
Son üye
Rk64