%60 derken?Arkadaşlar selam. Şuanda Philipsin bir klavyesini kullanıyorum fakat memnun değilim en fazla 800 liraya %60 klavye önerir misiniz? Türkçe Klavye olursa daha iyi olur ama İngilizce de olabilir.
"% 60 klavye, standart bir klavyeye kıyasla kelimenin tam anlamıyla% 60 tuşlara sahip olduğu için bu şekilde adlandırılmıştır. Bu nedenle, normal bir klavye genellikle 102 ile 105 arasında tuşa sahipse,% 60 klavyede genellikle 61 veya 61 tuştan fazlası yoktur."%60 derken?
%60 Klavye?
"% 60 klavye, standart bir klavyeye kıyasla kelimenin tam anlamıyla% 60 tuşlara sahip olduğu için bu şekilde adlandırılmıştır. Bu nedenle, normal bir klavye genellikle 102 ile 105 arasında tuşa sahipse,% 60 klavyede genellikle 61 veya 61 tuştan fazlası yoktur."
kemove snowfox çok güzel klavye bunu öneririm anne pro 2 kullanıyorum anne prodan iyi aynı fiyattalar tavsiyem brown switch alman yanına tuş seti de alabilirsinArkadaşlar selam. Şuanda Philipsin bir klavyesini kullanıyorum fakat memnun değilim en fazla 800 liraya %60 klavye önerir misiniz? Türkçe Klavye olursa daha iyi olur ama İngilizce de olabilir.
Anne Prodan daha iyi olan özellikleri nedir?kemove snowfox çok güzel klavye bunu öneririm anne pro 2 kullanıyorum anne prodan iyi aynı fiyattalar tavsiyem brown switch alman yanına tuş seti de alabilirsin
hot swap daha iyi batarya ömrü daha iyi stabler daha iyi kasa daha iyi tuşlar ve daha iyi softwareAnne Prodan daha iyi olan özellikleri nedir?
Teşekkür ederim. Bir de bir link bırakabilir misiniz? Nereden alacağımı bilemedim.hot swap daha iyi batarya ömrü daha iyi stabler daha iyi kasa daha iyi tuşlar ve daha iyi software
https://tr.banggood.com/Gateron-Swi...cur_warehouse=CN&createTmp=1&ID=6287845515630 burada vardırTeşekkür ederim. Bir de bir link bırakabilir misiniz? Nereden alacağımı bilemedim.
Teşekkür ederim. Bir de bir link bırakabilir misiniz? Nereden alacağımı bilemedim.