Neler Yeni

max 800 tl klavye önerisi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Teksin
T60 rainbowlarin yazılımı yok. Rgblerin bazılarını tanımıyor. Rgb diye satılan T60 larda bile rainbow gelme ihtimali var.
youtubeden incelemesine baktim rgb ve yazılımı varmış onu sipariş etmeyi düşünüyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Teksin
Forumda şu ürünlerden 2 3 tane öner ya kime öneri yapsan liste atıyon 10 tane sonra alcak kişinin aklına ediyon en iyisi neyse onu at konu açan kişi onu bilmek istiyor 10 tane öneriye gerek yokkkkk
öneriniz varmı hocam?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,771
İsim
Mehmet Aslan
Forumda şu ürünlerden 2 3 tane öner ya kime öneri yapsan liste atıyon 10 tane sonra alcak kişinin aklına ediyon en iyisi neyse onu at konu açan kişi onu bilmek istiyor 10 tane öneriye gerek yokkkkk
kalite olarak arada pek bir fark yok hangisini tasarım vs beğeniyorsa onu alsın. Ayrışan özelliği olsa bu böyle diye söylerim zaten bu neyin gerginliği :D Niye tek ürüne kilitleyeyim adamı.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Teksin
Ak680 hakkında çok olumlu kullananlar ben olsam onu alırdım şuan klavyem olmasa
hocam malesef bütçem o kadar çıkmıyor 2 ay öncesine kadar 600 tlden indirimli satışı olmuştu şuan 1200 tl

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Draq123
kalite olarak arada pek bir fark yok hangisini tasarım vs beğeniyorsa onu alsın. Ayrışan özelliği olsa bu böyle diye söylerim zaten bu neyin gerginliği :D Niye tek ürüne kilitleyeyim adamı.
Monitör önerinden tut mouse önerisine kadar herşeyi liste şeklinde atıyorsun 7li 8li
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam malesef bütçem o kadar çıkmıyor 2 ay öncesine kadar 600 tlden indirimli satışı olmuştu şuan 1200 TL
1200tl değilki 800tl civarı olması gerek

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,771
İsim
Mehmet Aslan
Monitör önerinden tut mouse önerisine kadar herşeyi liste şeklinde atıyorsun 7li 8li

1200tl değilki 800tl civarı olması gerek
Canım kardeşim yazdığımı okumadın sanırım ayrışan bir farkı olsa söylerim zaten diyorum. Arkadaş şikayet etmiyor sen niye geriliyorsun. Bu kadar ürün fazla daha az öner dese öneririm zaten bunda ne var tartışma yaratacak. Bütçesinde almaya değer ürünleri gösteririm hangisini beğenirse alır anlamadığı şeyi de sorabilir herkesin okuma yazması var :) Gece gece neyin siniri bu :D

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Draq123
Canım kardeşim yazdığımı okumadın sanırım ayrışan bir farkı olsa söylerim zaten diyorum. Arkadaş şikayet etmiyor sen niye geriliyorsun. Bu kadar ürün fazla daha az öner dese öneririm zaten bunda ne var tartışma yaratacak. Bütçesinde almaya değer ürünleri gösteririm hangisini beğenirse alır anlamadığı şeyi de sorabilir herkesin okuma yazması var :) Gece gece neyin siniri bu :D
Ben sinirlide değilim nerden çıkardıysan artık ayrıca attığın klavyelerdede ayrışan özellik gayet var sadece tasarım değil

hocam malesef bütçem o kadar çıkmıyor 2 ay öncesine kadar 600 tlden indirimli satışı olmuştu şuan 1200 TL
https://amzn.eu/d/hR5O9NA şuanki klavyem bu gayet güzel klavye ama kablolu ak680 kablosuz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,771
İsim
Mehmet Aslan
Ben sinirlide değilim nerden çıkardıysan artık ayrıca attığın klavyelerdede ayrışan özellik gayet var sadece tasarım değil
Tamam hocam sen hangisini istiyorsan onu öner onu alsın. Gece gece hiç çekemeyeceğim. İyi geceler.

Top Bottom