Usta...
80+
cyber security'den bahsediyorsun galibaYeni gelen skin vardı ismini unuttum ama aşırı güzel.
cyber security'den bahsediyorsun galibaYeni gelen skin vardı ismini unuttum ama aşırı güzel.
Zup F serisi rozetini basarak. 2 tane Another Ilab çıkardım tanesi 45 TL.Alakasız ama Zup serisi ne kadar kazandırdı?
Rozet basmak için hepsi düşüyor mu yoksa satın mı aldın?Zup F serisi rozetini basarak. 2 tane Another Ilab çıkardım tanesi 45 TL.
Kartlar vs. 10TL.
Zup Zero rozeti bastım 30TL SkyZ çıktı.
en iyi a4 skinlerinden (fiyatına göre)m4a4 ejder kralı on numaradır
Satın aldım.Rozet basmak için hepsi düşüyor mu yoksa satın mı aldın?
en iyi a4 skinlerinden (fiyatına göre)
Aşınma durumu az olsa bile üstünden tır geçmiş gibi duruyor.m4a4 ejder kralı on numaradır
rozet nasıl basılıyor hocam tüm kartları alarak mıZup F serisi rozetini basarak. 2 tane Another Ilab çıkardım tanesi 45 TL.
Kartlar vs. 10TL.
Zup Zero rozeti bastım 30TL SkyZ çıktı.
Evet. Zup F önerimdir.rozet nasıl basılıyor hocam tüm kartları alarak mı
hocam tüm hepsini aldım ve kartları da sattım rozet basınca 25tl mi veriyorEvet. Zup F önerimdir.
İnşallah yanlış anlamışımdır. Neyi alıp neyi sattın?hocam tüm hepsini aldım ve kartları da sattım rozet basınca 25tl mi veriyor
zup alıp farmla gelen kartları sattım hocamİnşallah yanlış anlamışımdır. Neyi alıp neyi sattın?
Hee. Tamam anladım. Zup F rozet basarsan Another Ilab veya Rock arka planı verirse kar edebilirsin. Ama şans işi gelmeyedebilir. Yani yatırım tavsiyesi değildir.zup alıp farmla gelen kartları sattım hocam
Factory new öyle değil.Satın aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşınma durumu az olsa bile üstünden tır geçmiş gibi duruyor.