Neler Yeni

MAX 8500 TL oyuncu laptopu önerisi

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan
Nisana kadar çok şey değişebilir, bu laptotan çok daha iyisi gelebilir, dolar tavan da yapabilir falan fişman. Ben şimdi alacaksın sanmıştım dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu yorumları artık yapmasak mı? Adam zaten toplasa toplardı demek ki yerinde duramıyor veya laptop istiyor.
dostum ünlemi görmeyip ironiyi anlamayacak kadar düşüncesiz misin?

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
O kadar düşünceliyim ki İroniyi bu konuda yapabileceğini düşünmedim bile. Üzgünüm. Hatta o kadar düşünceliyim ki Bu konuda İroni yapıp insanların anlamama ihtimaliyle birlikte biraz olasılık da olsa fikirlerinin değiştirebileceğini düşünüp bu ironiyi yapmassın diye düşünmüştüm. Üzgünüm tekrar

O kadar düşünceliyim ki İroniyi bu konuda yapabileceğini düşünmedim bile. Üzgünüm. Hatta o kadar düşünceliyim ki Bu konuda İroni yapıp insanların anlamama ihtimaliyle birlikte biraz olasılık da olsa fikirlerinin değiştirebileceğini düşünüp bu ironiyi yapmassın diye düşünmüştüm. Üzgünüm tekrar
Arkadaşlar Hp pavilion Gaming notebook'a ne dersiniz ?

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Güzel laptop kronik bir sorunu yok TUF gibi, yani burada kullanan da var zaten. Modeli atmanı öneririm Linkle
Senin ilk attığın lenovo ideaped gaming 3 tam benlik ama AMD hakkında çok fikrim yok. Ryzen 5 4600h hangi Intel işlemci ile eşit sayılır ?? 16 GB RAM, 512 GB SSD, Gtx 1650ti ve 120 hz olması çok iyi. Hepsi bir arada yüksek fiyatlara bulunuyor. Ya da monster da ama monster da iyi mi kötü mü anlamadım.

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Senin ilk attığın lenovo ideaped gaming 3 tam benlik ama AMD hakkında çok fikrim yok. Ryzen 5 4600h hangi Intel işlemci ile eşit sayılır ?? 16 GB RAM, 512 GB SSD, Gtx 1650ti ve 120 hz olması çok iyi. Hepsi bir arada yüksek fiyatlara bulunuyor. Ya da monster da ama monster da iyi mi kötü mü anlamadım.
AMD işlemciler çok daha iyi artık. Isınma sorunları için birebir zaten performans olarak da aynı şekilde. Onun dışında i5 13000h ile aynı fiyatlarda geziyorlar ikisi 13000h'ın çok daha iyisi yani için rahat olsun. Monster hakkında yorum yapamayacağım çünkü biri gelip Monster'a laf sokabilir. Katılıyorum ama bu kadar leş bir marka değil. Kesinlikle hakkını verdiklerini düşünüyorum. Ama eğer bir tercih olacaksa tabi ki Lenovo derim yani.
( bu arada ben link atmadım yanlışın var o laptop'tan daha iyileri gelir piyasaya o fiyata)

AMD işlemciler çok daha iyi artık. Isınma sorunları için birebir zaten performans olarak da aynı şekilde. Onun dışında i5 13000h ile aynı fiyatlarda geziyorlar ikisi 13000h'ın çok daha iyisi yani için rahat olsun.
Hadi hayırlısı şuan bende attığın laptop 1. sırada ama bir şey soracağım . Klavye tek renk mi ? (Rgb si)

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Eyvallah hocam. Bulursanız böyle miss laptoplar atabilirsiniz, memnun olurum.
Dolar 7.20 üstüyken (tam hatırlamıyorum) Piyasaya 8.3k lık bir lenovo gelmişti, bu seriden yine. 16 GB RAM , 1650Ti , Ryzen 7 4800H , 144 HZ ile gelmişti herkes aldı. Onun gibi laptopları bekliyorum. Ama dolar artarsa bunu da göremeyiz. Ayrıca bu fırsatlar inanılmaz az oluyor.

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Ram ve SSD takviyesiyle birlikte iyi fırsat. Fakat 60hz, bence alınmaz 60hz ama tabi fiyata göre olabilir.

Top Bottom