Neler Yeni

Yardım Max 8k bütçeyle alınabilecek en mantıklı 2. el telefonlar

KınalıKeçi

80+ Bronze
samsung xiaomi olabilir içine rom atıp arama kayıt aktifleştireceğim. ayrıca 5k ya note 10 pro mantıklı mıdır ?

1905

80+ Silver
yani bulabilirseniz plus da alınabilir tabii ben bu civarlarda diye biliyorum fiyatlarını. kronik sorunu var mı bilmiyorum ama ekranında ekran yanığı olmamasına dikkat edebilirsin. değişen parçası var mı varsa ne alemde ona bakabilirsin. genel olarak kamera-pil-ekran temizse alınabilir. bide kalemi kontrol edersin.

KınalıKeçi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bulabilirseniz plus da alınabilir tabii ben bu civarlarda diye biliyorum fiyatlarını. kronik sorunu var mı bilmiyorum ama ekranında ekran yanığı olmamasına dikkat edebilirsin. değişen parçası var mı varsa ne alemde ona bakabilirsin. genel olarak kamera-pil-ekran temizse alınabilir. bide kalemi kontrol edersin.
hocam biraz inceledim ama bataryası ve güncelliği olarak biraz eski telefon gibi geldi gerçekten almaya değer mi redmi note 10 pro karşısında

1905

80+ Silver
hocam biraz inceledim ama bataryası ve güncelliği olarak biraz eski telefon gibi geldi gerçekten almaya değer mi redmi note 10 pro karşısında
taş gibi telefon. güncel telefon istersen bir şey diyemem ama güncellik ne kadar önemli mesela ? yd 10+ alıp imei repair yapılabiliyor sanırım. kamerası olsun performansı olsun hala çok güzel telefon. en kötü batarya değiştirirsin. redmi note 10 proyu havada karada parçalar.

Mesaj otomatik birleştirildi:

taş gibi telefon. güncel telefon istersen bir şey diyemem ama güncellik ne kadar önemli mesela ? yd 10+ alıp imei repair yapılabiliyor sanırım. kamerası olsun performansı olsun hala çok güzel telefon. en kötü batarya değiştirirsin. redmi note 10 proyu havada karada parçalar.

ayrıca s10+ da bakabilirsin o da gayet güçlü telefondur. eski amiral gemileri hala günümüzde güçlü ve yeterli.

KınalıKeçi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam belirtmeyi unttum kb tr cihaz lazım imei sorunu, hat çekim gücü gibi sorunlar yaşamamak için note 8 pro mu satmıştım geçenlerde şimdi yeni telefon bakıyorum galaxy note 10 larda 10k gibi bir fiyattan başlıyor sanırım

1905

80+ Silver

1905

80+ Silver
hocam bence 8k bu bütçe için biraz pahalı ayrıca semtimin dışında olduğu için ancak kendi semtimin içinden alabilirim

samsungun a modellerini önerir misiniz? ?
hangi model olduğuna göre değişir. 2.el piyasasını bilmiyorum a serisinin. yd olmasın ve semtimde olsun derseniz pek seçenek kalmıyor gibi.

KınalıKeçi

80+ Bronze
hangi model olduğuna göre değişir. 2.el piyasasını bilmiyorum a serisinin. yd olmasın ve semtimde olsun derseniz pek seçenek kalmıyor gibi.
hocam şu an radarımda note 10 pro var bu fiyata değermi onu sorayım bari note 10 pro yu bana çok övdüler çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,553
Üyeler
172,690
Son üye
Ali_124
Top Bottom