Max 8k laptop önerisi

Stread

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Bütçe
8000
Arkadaşım max 8k civarlarında pc almak istiyor. Ailesi üniversite de kasa taşıyamayacağını düşündüğü için laptop almak konusuna daha sıcak bakıyor. Laptopları çok sevmem piyasalarına da bir tık uzak olduğum için size sorayım dedim. Monster Abra A5 V15.10.1 alınır mı? Abra serisinde bolca anakart yanma sorunu duymuştum forumda. Ne önerirsiniz? Bu arada fiyat olarak iyi bir indirim varsa toplama sistem de alabilir.

Çok sanmıyorum sorun olacağını ama linux dan windowsa geçirtirim ben ama içindeki wifi adapteri windowsta da stabil çalışır mı? Bazen destek sorunları çıkıyordu glb.
Hocam hiç öyle bir sorun duymadım bilemeyeceğim. Ama sonuç olarak bu cihaza herkes windows yükleyecek Acer bunu biliyor.

Hocam hiç öyle bir sorun duymadım bilemeyeceğim. Ama sonuç olarak bu cihaza herkes windows yükleyecek Acer bunu biliyor.
aslında haklısınız. araştırmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almışken 16 gb ram ve 500gb lık bir ssd şart gibi 256 gb acı verici

Bu laptop'u alabilirsiniz, tavsiye ederim.
Kalan paraya bir 8 GB ram daha eklerseniz çok iyi olur.

Bu laptop'u alabilirsiniz, tavsiye ederim.
Kalan paraya bir 8 GB ram daha eklerseniz çok iyi olur.
Aile baskısı altında pc almak biraz zor garanti durumları nasıl oluyor ram eklersek?

HP Pavilion var o civarda güzel olarak ben görünüşe önem veririm ama Pavilion çok ısınıyor diyolar bulaşma o fiyata en iyi monster var zorlarim diyorsan HP omen yada msi Lenovo Acer boşver bence

Geri