Max 900TL Gamepad önerisi

qWerTs06

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
900
Merhabalar genelde fifa ve pes tarzı oyunlar oynuyorum onun için gamepad alıcam, şimdiki gamepadım ea games üstünden fifa 22de çalışmıyor ve şarj yuvası bozuldu. Wireless usb alıcılı gamepad arıyorum max 900 Tl bütçem var tavsiyede bulunursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Monster Pusat Clutch alabilirsin hocam. Kolun titreşimi çok fazla, onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Bağlantısı ve dış görünüşü gayet güzel bir cihaz.

sadece monster pusat kullandığım için karşılaştırma yapamayacağım fakat dış görünüş olarak monsterın kolu daha iyi duruyor, birde monsterın tuş dizilişi xbox dizilişi ve ps dizilişine göre çok daha rahat(alana kadar çok ön yargım vardı ps dizilişine alışık olduğum için fakat buna alışmam çok süre almadı ve şuan memnunum)

sadece monster pusat kullandığım için karşılaştırma yapamayacağım fakat dış görünüş olarak monsterın kolu daha iyi duruyor, birde monsterın tuş dizilişi xbox dizilişi ve ps dizilişine göre çok daha rahat(alana kadar çok ön yargım vardı ps dizilişine alışık olduğum için fakat buna alışmam çok süre almadı ve şuan memnunum)
cevabınız için sağolun arka tetikleri hassasiyetli değil mi
Post automatically merged:

yani yaylı mekanizmalı

Merhabalar genelde fifa ve pes tarzı oyunlar oynuyorum onun için gamepad alıcam, şimdiki gamepadım ea games üstünden fifa 22de çalışmıyor ve şarj yuvası bozuldu. Wireless usb alıcılı gamepad arıyorum max 900 TL bütçem var tavsiyede bulunursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
2. el xbox 9. nesil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,007
Üyeler
190,849
Son üye
ozkan0011
Geri