RTX 2070 sitesinde 89 derece diyor
Normalde asla kolay kolay 75in üzerine geçmezdi ama kasa eski tür masaüstü bilgisayar masalarının kasa koyma yerinde duruyor önü hariç her yeri kapalı dün oyun oynarken 3 dakikalığına 80ni 2 dakikalığına 86 yı gördü hemen oyunu kapadım.80 den sonrası yavaş yavaş sıkıntılı olduğunu söyler ama 81 82 yada83 olunca fazla korkmayın ama sebepsizce 85 yada 90 lara çıkıyorsa ekran kartında sıkıntı olabilir yada soğutması kötüdür
kasanızın modeli nedirNormalde asla kolay kolay 75in üzerine geçmezdi ama kasa eski tür masaüstü bilgisayar masalarının kasa koyma yerinde duruyor önü hariç her yeri kapalı dün oyun oynarken 3 dakikalığına 80ni 2 dakikalığına 86 yı gördü hemen oyunu kapadım.
İlk defa başıma geldi.
Kasanın onu mesh değil sanırımMesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartımın üzerinde swich var ve onu sessiz moda aldım fanlar performans modunda çalışmıyor yani.
öndeki camın yanları aşağıdan yukarı açık oralardan hava alıyorKasanın önünde hava alıcak yer var ben baktığımda pek göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var mı?
Aklınızdan bile geçirmeyin sistem en kötü mavi ekran verir ama bir garantiye göndermeyi deneyebilirsinizöndeki camın yanları aşağıdan yukarı açık oralardan hava alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısacası 2 dakikalığına 86 yı görmesi ekran kartına hasar verir mi