Max özgür laik Türkiye 🫠🫠

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Yorumsuz
Kaynak BTP

Ekler

• IMG_7589.webp
    IMG_7589.webp
    110.1 KB · Hit: 112
  • IMG_7590.webp
    IMG_7590.webp
    47.9 KB · Hit: 112
  • IMG_7591.webp
    IMG_7591.webp
    50.3 KB · Hit: 111

Kosova hükümeti bey kardeşimi tebrik ediyorum güzel karar👏👏🌹
Mesela neyi güzel bir karar çok merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kararın tam tersi çıksaydı özgürlüğün daha nedemek olduğunu bilmeyenler bağırıp dururdu
Türkiye’de nedense ztn sözde laikler özgür laikler özgürlüğü savunan laikler kapalı kadına namaz kılana dua edene Arap milleti der kökeni Kürt olan adama ülkene dön der sonra pardon yokmuş der ama sözde özgürlüğü destekleyen insanlar

Son düzenleme:
Yorumsuz
Kaynak BTP
Okulda Giyinilmesi Yasaklanması Gayet Normal bir şey Bende Kafama Kavuk Bağlayıp Gideyim Yada Şapka Felan Olayın Din Düşmanlığı İle Alakası Yok

Mesela neyi güzel bir karar çok merak ettim

Türkiye’de nedense ztn sözde laikler özgür laikler özgürlüğü savunan laikler kapalı kadına namaz kılana dua edene Arap milleti der kökeni Kürt olan adama ülkene dön der sonra pardon yokmuş der ama sözde özgürlüğü destekleyen insanlar
Hocam Sen Hem Aşırı Dinci Hem Kürt Müsün ?

Okulda Giyinilmesi Yasaklanması Gayet Normal bir şey Bende Kafama Kavuk Bağlayıp Gideyim Yada Şapka Felan Olayın Din Düşmanlığı İle Alakası Yok

1 bunun dinle bir alakası yok okula giderken şapka takabiliyorsan başörtü de takabilirsin bu sadece okul değil Türkiye’de hastane meclis Alışveriş merkezi toplumsal alanlarda da başörtü yasağı geldi
2 merak etme Kürt değilim

Kıyafetle başörtüsünün ne ilgisi var? Kıyafet bedene giyilir, başörtüsü ise başı kapatır. Sen şapkaya da kıyafet mi diyorsun?
İşlerine gelmiyor da neyse

1 bunun dinle bir alakası yok okula giderken şapka takabiliyorsan başörtü de takabilirsin bu sadece okul değil Türkiye’de hastane meclis Alışveriş merkezi toplumsal alanlarda da başörtü yasağı geldi
2 merak etme Kürt değilim
derste şapkaya izin vermiyorlar sadece tenefüste ve çoğu zaman şapkanı çıkar diyorlar

Bunlar yıllardır Türkiye’nin gerçeği

derste şapkaya izin vermiyorlar sadece tenefüste ve çoğu zaman şapkanı çıkar diyorlar
Valla ben derste şapka takanı da gördüm okula okul elbisesi dışında geleni de gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,927
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri