okulda okul kıyafeti giyilmelidir evinde giysin.Yorumsuz
Kaynak BTP

Doğru karar
Mesela neyi güzel bir karar çok merak ettimKosova hükümeti bey kardeşimi tebrik ediyorum güzel karar
Türkiye’de nedense ztn sözde laikler özgür laikler özgürlüğü savunan laikler kapalı kadına namaz kılana dua edene Arap milleti der kökeni Kürt olan adama ülkene dön der sonra pardon yokmuş der ama sözde özgürlüğü destekleyen insanlarBu kararın tam tersi çıksaydı özgürlüğün daha nedemek olduğunu bilmeyenler bağırıp dururdu
Okulda Giyinilmesi Yasaklanması Gayet Normal bir şey Bende Kafama Kavuk Bağlayıp Gideyim Yada Şapka Felan Olayın Din Düşmanlığı İle Alakası YokYorumsuz
Kaynak BTP
Hocam Sen Hem Aşırı Dinci Hem Kürt Müsün ?Mesela neyi güzel bir karar çok merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye’de nedense ztn sözde laikler özgür laikler özgürlüğü savunan laikler kapalı kadına namaz kılana dua edene Arap milleti der kökeni Kürt olan adama ülkene dön der sonra pardon yokmuş der ama sözde özgürlüğü destekleyen insanlar
Kıyafetle başörtüsünün ne ilgisi var? Kıyafet bedene giyilir, başörtüsü ise başı kapatır. Sen şapkaya da kıyafet mi diyorsun?okulda okul kıyafeti giyilmelidir evinde giysin.
olabilir.Kosova hükümeti bey kardeşimi tebrik ediyorum güzel karar
1 bunun dinle bir alakası yok okula giderken şapka takabiliyorsan başörtü de takabilirsin bu sadece okul değil Türkiye’de hastane meclis Alışveriş merkezi toplumsal alanlarda da başörtü yasağı geldiOkulda Giyinilmesi Yasaklanması Gayet Normal bir şey Bende Kafama Kavuk Bağlayıp Gideyim Yada Şapka Felan Olayın Din Düşmanlığı İle Alakası Yok
Hocam Sen Hem Aşırı Dinci Hem Kürt Müsün ?
İşlerine gelmiyor da neyseKıyafetle başörtüsünün ne ilgisi var? Kıyafet bedene giyilir, başörtüsü ise başı kapatır. Sen şapkaya da kıyafet mi diyorsun?
derste şapkaya izin vermiyorlar sadece tenefüste ve çoğu zaman şapkanı çıkar diyorlar1 bunun dinle bir alakası yok okula giderken şapka takabiliyorsan başörtü de takabilirsin bu sadece okul değil Türkiye’de hastane meclis Alışveriş merkezi toplumsal alanlarda da başörtü yasağı geldi
2 merak etme Kürt değilim
Okulda Giyinilmesi Yasaklanması Gayet Normal bir şey Bende Kafama Kavuk Bağlayıp Gideyim Yada Şapka Felan Olayın Din Düşmanlığı İle Alakası Yok
Hocam Sen Hem Aşırı Dinci Hem Kürt Müsün ?
Valla ben derste şapka takanı da gördüm okula okul elbisesi dışında geleni de gördümderste şapkaya izin vermiyorlar sadece tenefüste ve çoğu zaman şapkanı çıkar diyorlar