Tamamen bitirmeden ve roman bölümlerini okumadan bu yorumu yapmanız yanlış.Bölüm 1 i bitirdim sadece şuan ve hiçbirşey anlamadım özet geçebilecek var mı bölüm 1i.
Sakin kafa ile oynamanızı öneririm kısaca bir intikam hikayesi.Bölüm 1 i bitirdim sadece şuan ve hiçbirşey anlamadım özet geçebilecek var mı bölüm 1i.
Sakin kafayla tekrar oynayın ve Türkçe Yama kullanıyorsunuz demi?Herşeyi okudum ama cidden bir şey anlamadım çokta odaklanamıyorum oyuna işten geldiğimde 1 saat civarı oynayabiliyorum tek.
Orayı anladım da birileni öldürüyor isimlerini bile unuttum onlar kim en son bir kadın çıkıyor o kim?Bi adam var eve geliyor karısı çocuğu ölüyor sonra intikam içim yollara düşüyor.
Evet ama çizgi roman kısımlarında konuşma sesi yok düzeltemedim bir türlü.Sakin kafayla tekrar oynayın ve Türkçe Yama kullanıyorsunuz demi?
Aynı sorun bende de vardı ama çok problem olmuyor.Evet ama çizgi roman kısımlarında konuşma sesi yok düzeltemedim bir türlü.
en son bir kadın çıkıyor o kim?
Bu video iş görür. Bana da olmuştu. Oyunun zevki çıkmıyor sesler olmadan.Evet ama çizgi roman kısımlarında konuşma sesi yok düzeltemedim bir türlü.
Uyuşturucu bağımlısı gençler işte.Orayı anladım da birileni öldürüyor isimlerini bile unuttum onlar kim en son bir kadın çıkıyor o kim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ama çizgi roman kısımlarında konuşma sesi yok düzeltemedim bir türlü.