Max payne 1 hikayesinden bir şey anlamadım

Donkhi

80+
Reaksiyon skoru
36
Bölüm 1 i bitirdim sadece şuan ve hiçbirşey anlamadım özet geçebilecek var mı bölüm 1i.

Bi adam var eve geliyor karısı çocuğu ölüyor sonra intikam içim yollara düşüyor.

Bi adam var eve geliyor karısı çocuğu ölüyor sonra intikam içim yollara düşüyor.
Orayı anladım da birileni öldürüyor isimlerini bile unuttum onlar kim en son bir kadın çıkıyor o kim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakin kafayla tekrar oynayın ve Türkçe Yama kullanıyorsunuz demi?
Evet ama çizgi roman kısımlarında konuşma sesi yok düzeltemedim bir türlü.

en son bir kadın çıkıyor o kim?
+
Nicole Horne o kadın.
Project Valhalla yolunda gitmedi ve 1995'te iptal edildi. Ancak proje iptal edildikten sonra yetkisiz şekilde devam ettirildi. Planla ilgili bilgiler açığa çıktı, bilgiler Max'in eşine geçmişti çünkü yanlış bilmiyorsam Horne'un kendi şirketinde çalışıyordu. Nicole Horne "Bilgi kaçağının önlenmesi için gereken her şey yapılsın." emrini verdi. Valkyr'in test denekleri tarafından Max Payne'in eşi Michelle katledildi.

Max intikamını almak için uzun uğraşlar verdi. Project Valhalla ile ilgili bilgilerin olduğu ordu sığınağına kadar gitti, eşinin neden öldürüldüğünü oradaki bilgisayarlardaki bilgiler sayesinde buldu. Max artık hedefinin kim olduğunu biliyordu, en sonunda da işini bitirdi.

Bu video iş görür. Bana da olmuştu. Oyunun zevki çıkmıyor sesler olmadan.

Max Payne 1 hikayesi için oynanacak bir oyun değil. Onu özel yapan oynanışı ve bullet time. Yoksa hikayesi oldukça basit bir intikam hikayesi. David Lynch kafasında bir hikaye bekleme.

Orayı anladım da birileni öldürüyor isimlerini bile unuttum onlar kim en son bir kadın çıkıyor o kim?

Uyuşturucu bağımlısı gençler işte.
Açılış sinematiği veya oyunun sonundaki kadın ise o uyuşturucunun üreticisi heralde.

Geri