Neler Yeni

Max Payne 3 Alınır mı?

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar RG oyunları Steam'de indirime girmiş. Bully, L.A. Noire ve Max Payne 3 almayı düşünüyorum. Sizce bu 3 oyun alınır mı? Max Payne 2'yi inanılmaz beğenmiş biri olarak Max Payne 3 ilgimi çekiyor ancak çok fazla eleştiri almış. Arada kaldım...

whiterose

80+ Bronze
alınır da multiplayer serverları boş, bunu bilerek al.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
L.A Noire 30 fps kilidi olması dışında mükemmel bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim. Max payne 3 te aksiyonu bol güzel bir oyun. AMa ben Bully oyunun beğenemedim. Oyun eski olduğu için sorunlu bana gore gta sa nın steam versiyonu gibi. İlk aldığımda açılmadı 2. aldığımda oyunu mekanik olarak beğenmedim iade ettim. Eğer polisiye hoşuna gidiyorsa kesinlikle la noire al.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır da multiplayer serverları boş, bunu bilerek al.
Hikayesi için alırım zaten. Multiplayer ilgimi çekmiyor. (Hatta sen diyene kadar multiplayer modu olduğunu bilmiyordum xd)
Mesaj otomatik birleştirildi:

L.A Noire 30 fps kilidi olması dışında mükemmel bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim. Max payne 3 te aksiyonu bol güzel bir oyun. AMa ben Bully oyunun beğenemedim. Oyun eski olduğu için sorunlu bana gore gta sa nın steam versiyonu gibi. İlk aldığımda açılmadı 2. aldığımda oyunu mekanik olarak beğenmedim iade ettim. Eğer polisiye hoşuna gidiyorsa kesinlikle la noire al.
PC sağlam olmayınca 30fps e alışıyoruz :) O sıkıntı değil. Bully'de benim pek ilgimi çekmiyor ancak "herkes oynuyor ne var bu oyunda böyle?" kafasıyla alıp denemeyi düşünüyorum. Beğenmezsem iade ederim.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Benim de sağlam olmadığı için bana da pek etki etmedi tabi ama oyun cidden mükemmel. Onu seversen Sherlock serisini de oyna bence. Ama la noire tek geçerim polisiye konusunda. Keşke 2. çıksa dediğim bir oyun .

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bully steamden açmak baya uğraştırıyor. L.A Noire de aynı.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bully steamden açmak baya uğraştırıyor. L.A Noire de aynı.
Nasıl yani? GTA V gibi Rockstar Launcher bağlanmacalı falan mı? Yoksa farklı bir durum mu?

Top Bottom