Max Payne 3 Alınır mı?

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Arkadaşlar RG oyunları Steam'de indirime girmiş. Bully, L.A. Noire ve Max Payne 3 almayı düşünüyorum. Sizce bu 3 oyun alınır mı? Max Payne 2'yi inanılmaz beğenmiş biri olarak Max Payne 3 ilgimi çekiyor ancak çok fazla eleştiri almış. Arada kaldım...

alınır da multiplayer serverları boş, bunu bilerek al.

L.A Noire 30 fps kilidi olması dışında mükemmel bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim. Max payne 3 te aksiyonu bol güzel bir oyun. AMa ben Bully oyunun beğenemedim. Oyun eski olduğu için sorunlu bana gore gta sa nın steam versiyonu gibi. İlk aldığımda açılmadı 2. aldığımda oyunu mekanik olarak beğenmedim iade ettim. Eğer polisiye hoşuna gidiyorsa kesinlikle la noire al.

alınır da multiplayer serverları boş, bunu bilerek al.
Hikayesi için alırım zaten. Multiplayer ilgimi çekmiyor. (Hatta sen diyene kadar multiplayer modu olduğunu bilmiyordum xd)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

L.A Noire 30 fps kilidi olması dışında mükemmel bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim. Max payne 3 te aksiyonu bol güzel bir oyun. AMa ben Bully oyunun beğenemedim. Oyun eski olduğu için sorunlu bana gore gta sa nın steam versiyonu gibi. İlk aldığımda açılmadı 2. aldığımda oyunu mekanik olarak beğenmedim iade ettim. Eğer polisiye hoşuna gidiyorsa kesinlikle la noire al.
PC sağlam olmayınca 30fps e alışıyoruz :) O sıkıntı değil. Bully'de benim pek ilgimi çekmiyor ancak "herkes oynuyor ne var bu oyunda böyle?" kafasıyla alıp denemeyi düşünüyorum. Beğenmezsem iade ederim.

Benim de sağlam olmadığı için bana da pek etki etmedi tabi ama oyun cidden mükemmel. Onu seversen Sherlock serisini de oyna bence. Ama la noire tek geçerim polisiye konusunda. Keşke 2. çıksa dediğim bir oyun .

Bully steamden açmak baya uğraştırıyor. L.A Noire de aynı.

Bully steamden açmak baya uğraştırıyor. L.A Noire de aynı.
Nasıl yani? GTA V gibi Rockstar Launcher bağlanmacalı falan mı? Yoksa farklı bir durum mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,407
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri