Max Ram kapasitesi

Anakartın marka ve modelini yazarsan yardımcı olabilirim.

Bir sitede maksimum 4gb yazıyor iki slotlu 2x2 takarsan yükseltilebilir yalnız şunu da ekleyeyim ddr2 ramler çok zor bulunuyor sistemin ddr2 sıfırını bulmak zor olabilir fakat ikinci el bulabilirsin.

Üzerine 3 GB ram taktım ama her türlü 2 GB gözüküyor (iki slot çalışır durumda)

Sistemin 4 gb'ı başka frekanslarda destekliyordur veya maksimum 2 gb destekliyor olabilir eski bir sisteme benziyor celeron d işlemcisi destekliyor fazlada bilgisi yok internette.

Olabilir birde bana ucuz maliyetli bir anakart tavsiyeniz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin 4 gb'ı başka frekanslarda destekliyordur veya maksimum 2 gb destekliyor olabilir eski bir sisteme benziyor celeron d işlemcisi destekliyor fazlada bilgisi yok internette.
Bana ucuz maliyetli bir anakart tavsiyeniz nedir

Son düzenleme:
Ben şu anda kullandığım anakartım Asus P5G41C M LX 17 yıldır kullanıyorum 4 tane ram slotu var hem ddr2 hem ddr3 var maksimum 8 gb kapasiteli alabilirsin istersen daha da iyi makul sistemler önerebilir forumdaki arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıllardır milleti marka diye diye kandırdılar ben şimdiki sistemimden öncede toplamaydı sistemim onu sekiz sene kullandım onu kendim toplamadım sürekli sorun çıkardı şimdikini kendim toplamıştım yıllar önce gayet sorunsuz.

Geri