Maximum 70.000 TL sistem önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,033
Bütçe
70000
Merhaba dostlar bu bütçede bir sistem arıyorum. Hazır da alabilirim toplayabilirim de. Toplamak için baya kafa yordum 9700x ve 5070 içeren güzel birşeyler çıkıyor ortaya. Önerilerinizi bekliyorum. 1-2 ay indirim kovalayabilirim sorun yok.

Hazır alırsan muhtemelen daha iyi bir şey ortaya çıkar gibi.

Hazır alırsan muhtemelen daha iyi bir şey ortaya çıkar gibi.
Önerebilir misiniz ? Aslında benim için işlemci çok önemli çünkü full Rust, lol falan oynuyorum. Hikayeli oyunlarla çok işim yok. Ondan r7 9700x tercih ettim.

Önerebilir misiniz ? Aslında benim için işlemci çok önemli çünkü full Rust, lol falan oynuyorum. Hikayeli oyunlarla çok işim yok. Ondan r7 9700x tercih ettim.
Şuan için FP bir sistem var mı gözüme çarpmadı biraz baktım da. Toplama ne kadara denk geliyor bi bakacağım şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkcası işin içinden çıkamadım. Banka kampanyalarını kullanarak tek tek alınabilir parçalar ya da Paraf kampanyası hala devam ediyorsa Vatan Bilgisayar üzerinden güzel bi sistem denk getirip alınabilir. Onun harici o bütçede kabataslak aşağıdaki sistem özelliklerinin altına düşmemeye çalış.
İşlemci 7800x3D
Anakart B850
Ram 2x16
Psu 850w 80+
rtx 5070 ya da 9070 xt
1 tb ssd

Son düzenleme:
Şuan için FP bir sistem var mı gözüme çarpmadı biraz baktım da. Toplama ne kadara denk geliyor bi bakacağım şimdi.

Açıkcası işin içinden çıkamadım. Banka kampanyalarını kullanarak tek tek alınabilir parçalar ya da Paraf kampanyası hala devam ediyorsa Vatan Bilgisayar üzerinden güzel bi sistem denk getirip alınabilir. Onun harici o bütçede kabataslak aşağıdaki sistem özelliklerinin altına düşmemeye çalış.
İşlemci 7800x3D
Anakart B850
Ram 2x16
Psu 850w 80+
rtx 5070 ya da 9070 xt
1 tb ssd
2x16 ram ve 5070 zaten 50k ediyor hocam ? 7800x3d ekle 65k oldu ?

2x16 ram ve 5070 zaten 50k ediyor hocam ? 7800x3d ekle 65k oldu ?
Söylediğim gibi iyi bi hazır sistem denk getirmen gerek ya da banka kampanya, kupon vs yakalayıp parça parça iyi fiyatlara alman gerek. 70k verip bu parçaların altına düşersen pahalı almış olursun. Diğer arkadaşlar da görüş belirtsin...

hazır sistem olarak bunlar var

Merhaba dostlar bu bütçede bir sistem arıyorum. Hazır da alabilirim toplayabilirim de. Toplamak için baya kafa yordum 9700x ve 5070 içeren güzel birşeyler çıkıyor ortaya. Önerilerinizi bekliyorum. 1-2 ay indirim kovalayabilirim sorun yok.
istersen ssdyi renegade veya wd sn 7100 yaparsın bence yap.

hazır sistem olarak bunlar var
Hocam şimdi bişey diyeceğim biliyorum saçma gelicek ama yıllardır 7 yıldır AMD kullandım yani 1 kere Nvidia kullanmak istiyorum. Fanboyluk kesinlikle değil 9070xt daha iyi biliyorum ama AMD güvenemiyorum artık.

istersen ssdyi renegade veya wd sn 7100 yaparsın bence yap.
5070 öneriniz var mıdır ? İşlemci önemli ve 7500f yeterli gelmiyor maalesef.

Hocam şimdi bişey diyeceğim biliyorum saçma gelicek ama yıllardır 7 yıldır AMD kullandım yani 1 kere Nvidia kullanmak istiyorum. Fanboyluk kesinlikle değil 9070xt daha iyi biliyorum ama AMD güvenemiyorum artık.
hocam normalde ısrar etmem ama bu konuda ısrar edicem 9070xt varken 5070e pişman olursunuz 9070lerde hiçbir sorun yok merak etmeyin

5070 öneriniz var mıdır ? İşlemci önemli ve 7500f yeterli gelmiyor maalesef.
işlemci daha önemliyse buna bakabilirsin benim önerim 7800x3d yapman olur.

İyi hocam hadi 9070xt olsun diyelim o zaman da işlemci harbiden önemli. 1440P'de 7500F rustta 80-90 fps alıyor bozar beni.
Rust'un vram tüketimi de çok fazla o yüzden 16gb kart almak daha iyi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,978
Üyeler
188,861
Son üye
alcapone0134
Geri