Paylaşım için teşekkürler. Geçen aylarda youtube,spotify, steam, epic vb. hepsi beraber maksimum 100tl idi. Şimdi oyun ve eğlence diye ikiye ayırmışlar. 200tl puan gelebiliyor
İsbankası puan konusunda gayet iyi nays da %10 a düşürmüsler oyun alımları için o kötü olmuşPaylaşım için teşekkürler. Geçen aylarda youtube,spotify, steam, epic vb. hepsi beraber maksimum 100tl idi. Şimdi oyun ve eğlence diye ikiye ayırmışlar. 200tl puan gelebiliyor
İş bankası anlaşmalı yerlerde kullanabiliyorsun diye biliyorum. Örnek vericem geçen yol giderken akaryakıt alayım dedim, hem iş hem ziraatle anlaşmalı pos cihazı varmış. Bende biriken 100 maxipuanı İş bankası posundan çektikbeyler ben geçen maximum karta başburdum onaylandı ve bana 250 maxipuan verdi ama bunu kullanamıyorum nedenini bilen var mı ?
birde bu kampanya sadece maximum gençe mi özel ?
A101 de , şok, Migros,bim gibi yerlerde geçiyor ben oralarda değerlendiriyorumbeyler ben geçen maximum karta başburdum onaylandı ve bana 250 maxipuan verdi ama bunu kullanamıyorum nedenini bilen var mı ?
birde bu kampanya sadece maximum gençe mi özel ?
25 yaş altı olman lazımbu kaç yaşında olanlar için oluyor
25 Yaş altında olmanız gerekiyor.bu kaç yaşında olanlar için oluyor
kart çıkarmak gerekiyormu25 Yaş altında olmanız gerekiyor.
uygulamanın adıne neA101 de , şok, Migros,bim gibi yerlerde geçiyor ben oralarda değerlendiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 yaş altı olman lazım
Eylül, Ekim aylarına kadar Maximum Genç kampanyaları da çok güzeldi. Ama orda da iyice kıstılar maalesef. 1-2 gün koyup kaldırdılar. Limitleri değiştirdiler. Çok fazla gelmeme durumu oluyor ve müşteri hizmetleriyle 30 dakika değerlendirme yapmak zorunda kalıyorsun.İsbankası puan konusunda gayet iyi nays da %10 a düşürmüsler oyun alımları için o kötü olmuş
hm anladım teşekkür ederim.A101 de , şok, Migros,bim gibi yerlerde geçiyor ben oralarda değerlendiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 yaş altı olman lazım