Neler Yeni

Maximum kredi kartı kullanan baka bilir mi ?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar .. Geçen haftalar da PC topladım kredi kartına 50 lira puan birikmiş bunu n11 gibi sitede alışverişte kullana bilir miyim ?

hurol05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hürol Uyar
kart bilgilerini girdikden sonra bonus kullanım kısmı geliyor alışveriş yaparken artıvay hesanı acıp oradan da bonus almayı unutma :D

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kart bilgilerini girdikden sonra bonus kullanım kısmı geliyor alışveriş yaparken artıvay hesanı acıp oradan da bonus almayı unutma :D
Hocam bonusun tamamını kullana biliyoruz demi bir sınır yoktur .. O kadar elime bonus gelip geçiyor yüzüne bakmiyorum 😄

hurol05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hürol Uyar
kullanabiliyorsun valla bende garanti kullanıyorum onlardan aldıgım bonus 1000 tl i geçmiştir :D free para :D

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanabiliyorsun valla bende garanti kullanıyorum onlardan aldıgım bonus 1000 TL i geçmiştir :D free para :D
Haklısın reis garanti de denk geldim steam dan bonus çektiğini gördüm sadece n11 filen hiç denemedim sağol bilgilendirme için 👍 :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
kk maximum biraz cimri belli kampanyalar ve zamanlarda kullanbiliyorsun benim de 450 TL civarı puanım var ama kullanamıyorum.

Top Bottom