Maximum kredi kartı kullanan baka bilir mi ?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Merhaba arkadaşlar .. Geçen haftalar da PC topladım kredi kartına 50 lira puan birikmiş bunu n11 gibi sitede alışverişte kullana bilir miyim ?

kart bilgilerini girdikden sonra bonus kullanım kısmı geliyor alışveriş yaparken artıvay hesanı acıp oradan da bonus almayı unutma :D

kart bilgilerini girdikden sonra bonus kullanım kısmı geliyor alışveriş yaparken artıvay hesanı acıp oradan da bonus almayı unutma :D
Hocam bonusun tamamını kullana biliyoruz demi bir sınır yoktur .. O kadar elime bonus gelip geçiyor yüzüne bakmiyorum 😄

kullanabiliyorsun valla bende garanti kullanıyorum onlardan aldıgım bonus 1000 tl i geçmiştir :D free para :D

kullanabiliyorsun valla bende garanti kullanıyorum onlardan aldıgım bonus 1000 TL i geçmiştir :D free para :D
Haklısın reis garanti de denk geldim steam dan bonus çektiğini gördüm sadece n11 filen hiç denemedim sağol bilgilendirme için 👍 :)

kk maximum biraz cimri belli kampanyalar ve zamanlarda kullanbiliyorsun benim de 450 TL civarı puanım var ama kullanamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,800
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri