Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Maxtor Ctg8d Serisi 4 Gr 12,8 W/m.k Termal Macun 45tl

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
Baska bi forumda maxtor yetkilisine ürünlerin neden ucuza satıldığını sorunca piyasada adını duyurmak için uyguna sattıklarını söylemişti. Değerleri artic mx-4 den veya cm mastergel maker dan iyi olabilir denemek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuçlar bu şekilde olduysa baya garip yıllardır görüyorum bu ürünü
Bu ürünü yıllardır görmen mümkün değil çünkü bu ürün alibabada 1 yıldır falan satılmakta ve Türkiye piyasasında herhangi bir distrübitörü halen yok. 4-5 ay öncesine kadar R****N adlı kişi Alibaba'dan Maxtor ile iletişime geçiyor toplu bir şekilde bu ürünlerin ithalatını yapıyor ve Türkiye'de satmaya başlıyor. Maxtor diye düşündüğün bu firma şu meşhur ABD menşeili Seagate'nin alt firması değil. Tamamen isim benzerliğinden insanları kandırmaya yönelik bir marka :D. Neyse ben bu ürün ve satıcı hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Benim yorumum budur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Bu ürünü yıllardır görmen mümkün değil çünkü bu ürün alibabada 1 yıldır falan satılmakta ve Türkiye piyasasında herhangi bir distrübitörü halen yok. 4-5 ay öncesine kadar R****N adlı kişi Alibaba'dan Maxtor ile iletişime geçiyor toplu bir şekilde bu ürünlerin ithalatını yapıyor ve Türkiye'de satmaya başlıyor. Maxtor diye düşündüğün bu firma şu meşhur ABD menşeili Seagate'nin alt firması değil. Tamamen isim benzerliğinden insanları kandırmaya yönelik bir marka :D. Neyse ben bu ürün ve satıcı hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Benim yorumum budur.
Benim yıllar dediğim süreç 1 yıl da olabilir ama 4-5 ay kadar kısa süreç değil. başka forumlara bakabilirsin 2021 haziran veya temmuz ayına ait hepsiburada vs satıcıların olduğu linkler var ayrıca benim bildiğim @Rᴇᴠᴇɴɢᴇ memnun şekilde kullanıyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim yıllar dediğim süreç 1 yıl da olabilir ama 4-5 ay kadar kısa süreç değil. başka forumlara bakabilirsin 2021 haziran veya temmuz ayına ait hepsiburada vs satıcıların olduğu linkler var ayrıca benim bildiğim @Rᴇᴠᴇɴɢᴇ memnun şekilde kullanıyor
Evet kullanıyorum memnunum

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nerden aldın link atabilirmisin
1659545577801.png

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bu macunu 3-4 ay önce aldım. 12.8 wmk değeri yalan. Söylenen değerin sahte olduğuna dair yorumumu satış sayfasında yaptım. Satıcı benimle iletişime geçip yorumumu kaldırmazsam dava edeceğini söyledi. Bende buna istinaden yorumumu kaldırmadım satıcıyı amazona şikayet ettim. Ürün belli bir süreliğine kaldırıldı ardından tekrar ilan açtı. Hala dava etmesini bekliyorum. Metalurji ve malzeme mühendisiyim. Arkadaşımın çalıştığı fabrikada kalite kontrol bölümünde tic analiz cihazı vardı. İletkenliğini ölçmesi için ricada bulundum ölçtürdüm değerler tamamen sahte. Eğer ki satıcı bana hala dava açmayı düşünüyorsa bu yorumumu burada mutlaka görecektir. 3-4 aydır dava açmanı bekliyorum kardeşim nerelerdesin ben dersime çalışıp geldim.
Beton yetmez

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Kara Kartal
Öyle bir değer olsa herkes alırdı

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Alacaktım ama vazgeçtim güvenemedim. Fiyat performans olarak bu macuna devam. Tavsiye ederim. İçinden temizleme kiti sürme kartonu ve kaşığı filan çıkıyor. Martta 57 liraya almıstım.
1659559100157.png

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular