Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Maxtor Ctg8d Serisi 4 Gr 12,8 W/m.k Termal Macun 45tl

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
hocam işin dalgasındayım ama şuanda sistem %100 yük altında 30 dakika test sonucunda 60 dereceyi bile geçmedi. bana yeterli geldi :D
Garip böyle soğutması. Artık torunlarına bırakırsın 35 gram nedir.

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Beyler ne diyonuz alsammı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de 1.93 var laptop 93 derece
Şans işi kötü çıkarsa yapacak bir şey yok. Ama yorumlar iyi tercih sizin hem pahalı değil.

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Şans işi kötü çıkarsa yapacak bir şey yok. Ama yorumlar iyi tercih sizin hem pahalı değil.
Prime var yarın teslimat birde iade gibi bi seçeceğim varmı

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Prime var yarın teslimat birde iade gibi bi seçeceğim varmı
Müşteri hizmetlerine sordum kullanılırsa iade olmaz dedi.
IMG_20220803_173538.jpg

Son düzenleme:

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Sanmıyorum internette incelemesi veya başka bir yerde satışı varsa oradaki ürünlerle karşılaştırabilirsin.
Peki sahtesi bile benim kullandığım 1.93 W/mk lık macundan iyi midir?

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
Ben bu macunu 3-4 ay önce aldım. 12.8 wmk değeri yalan. Söylenen değerin sahte olduğuna dair yorumumu satış sayfasında yaptım. Satıcı benimle iletişime geçip yorumumu kaldırmazsam dava edeceğini söyledi. Bende buna istinaden yorumumu kaldırmadım satıcıyı amazona şikayet ettim. Ürün belli bir süreliğine kaldırıldı ardından tekrar ilan açtı. Hala dava etmesini bekliyorum. Metalurji ve malzeme mühendisiyim. Arkadaşımın çalıştığı fabrikada kalite kontrol bölümünde tic analiz cihazı vardı. İletkenliğini ölçmesi için ricada bulundum ölçtürdüm değerler tamamen sahte. Eğer ki satıcı bana hala dava açmayı düşünüyorsa bu yorumumu burada mutlaka görecektir. 3-4 aydır dava açmanı bekliyorum kardeşim nerelerdesin ben dersime çalışıp geldim.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Tam emin olmamakla birlikte iyi olur diye düşünüyorum.

Bütçenizi arttırıp daha kaliteli bir ürün alın.

Ben bu macunu 3-4 ay önce aldım. 12.8 wmk değeri yalan. Söylenen değerin sahte olduğuna dair yorumumu satış sayfasında yaptım. Satıcı benimle iletişime geçip yorumumu kaldırmazsam dava edeceğini söyledi. Bende buna istinaden yorumumu kaldırmadım satıcıyı amazona şikayet ettim. Ürün belli bir süreliğine kaldırıldı ardından tekrar ilan açtı. Hala dava etmesini bekliyorum. Metalurji ve malzeme mühendisiyim. Arkadaşımın çalıştığı fabrikada kalite kontrol bölümünde tic analiz cihazı vardı. İletkenliğini ölçmesi için ricada bulundum ölçtürdüm değerler tamamen sahte. Eğer ki satıcı bana hala dava açmayı düşünüyorsa bu yorumumu burada mutlaka görecektir. 3-4 aydır dava açmanı bekliyorum kardeşim nerelerdesin ben dersime çalışıp geldim.
Değer ne kadar bilginiz var mı?

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
Tam emin olmamakla birlikte iyi olur diye düşünüyorum.

Bütçenizi arttırıp daha kaliteli bir ürün alın.

Değer ne kadar bilginiz var mı?
Direkt olarak termal iletkenlik değeri alabileceğimiz bir cihaz yoktu, aynı yük altında 2 farklı termal macunun aynı numune üzerinde sıcaklıklar nüfuz ettikten sonraki değerleri karşılaştırdık. 4-5 wmk'nın altında.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Baska bi forumda maxtor yetkilisine ürünlerin neden ucuza satıldığını sorunca piyasada adını duyurmak için uyguna sattıklarını söylemişti. Değerleri artic mx-4 den veya cm mastergel maker dan iyi olabilir denemek lazım

Direkt olarak termal iletkenlik değeri alabileceğimiz bir cihaz yoktu, aynı yük altında 2 farklı termal macunun aynı numune üzerinde sıcaklıklar nüfuz ettikten sonraki değerleri karşılaştırdık. 4-5 wmk'nın altında.
Sonuçlar bu şekilde olduysa baya garip yıllardır görüyorum bu ürünü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,069
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom