Uygun fiyatlı bi F/P Gamepad olursa iyi olur reis.Dostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Uygun fiyatlı bi F/P Gamepad olursa iyi olur reis.Dostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Güzel bir monitör olursa çok iyi olur abi 144hz 1 MS full ıps g sync li falan bir monitör 2.500 - 3.000 tl arasına inerse acımam yapıştırırımDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Ucuza monitörDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
250 tl ve altına bi mouse lazım gelirse süper olur.Dostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Mekanik klavye olursa mutlu olurum geçen ay kaçırdıkDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Abi monitor indirimi olursa süper olurDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Gaming LaptopDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()