- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Araba zaten teknolojik bir üründür'Türkiyenin Kasmayan Teknoloji Platformu'
Araba zaten teknolojik bir üründür'Türkiyenin Kasmayan Teknoloji Platformu'
1m ye rahat alırsın bu arabayı ama modifiyeli olanını alamazsın büyük ihtimalBir 1m yi gözden çıkardım hocam sorun yok.
Çok mantıklıAraba zaten teknolojik bir üründür
Ama araba kategorisi de var'Türkiyenin Kasmayan Teknoloji Platformu'
TR de FD yok gibi boylesi seyleri onceden takip ederdim fakat RX-7 si olani gormedim.Hocam ciddi soruyorum lütfen.
Supra vardı 1.2m civarı idi. Fakat bu?TR de FD yok gibi boylesi seyleri onceden takip ederdim fakat RX-7 si olani gormedim.
Hocam alıcağımdan değil merakımdan. Yoksa kim alabilir bunu.Dostum biz nereden bilebiliriz? Ülkeye girmeyen bir model, Porş bile aldı başını gitti bu devirde bu tarz arabaları alman çok zor.
Supranin hastasi cok TR de bu yuzden var ama RX-7 yi neredeyse bilen yok arabayla alakasi olmayan adama Supra yi sorsan bilir ama RX-7 yi bazi araba severler bile bilmiyor.Supra vardı 1.2m civarı idi. Fakat bu?
Supranin hastasi cok TR de bu yuzden var ama RX-7 yi neredeyse bilen yok arabayla alakasi olmayan adama Supra yi sorsan bilir ama RX-7 yi bazi araba severler bile bilmiyor.
Bunun uzmanlikla alakasi yok. Supra nin overrated oldugu kadar RX-7 de underrated bir araba. RX-8 daha bilindik hatta.YOK DAHAA NEEELEEERR. rx-7 bilmemek
Is that A SUPRA?!Supranin hastasi cok TR de bu yuzden var ama RX-7 yi neredeyse bilen yok arabayla alakasi olmayan adama Supra yi sorsan bilir ama RX-7 yi bazi araba severler bile bilmiyor.
Bence her ikiside bilinmek zorunda hocam. İkiside zaten japon pazarına ait ve japon pazarına ilgi duyan suprayı da bilir rx serisinide bilir.Bunun uzmanlikla alakasi yok. Supra nin overrated oldugu kadar RX-7 de underrated bir araba. RX-8 daha bilindik hatta.
Ya hocam dediğim gibi konuyu açaken supra ile alaklı bir şeye bakıyordum. Ordan oldu işte Nasıl değiştiriliyor başlık?Başlığı düzelt elim ayağım titriyor, MAZDA la bu.