Mazda Rx-7 TR Piyasasındaki değeri

Dostum biz nereden bilebiliriz? Ülkeye girmeyen bir model, Porş bile aldı başını gitti bu devirde bu tarz arabaları alman çok zor.

TR de FD yok gibi boylesi seyleri onceden takip ederdim fakat RX-7 si olani gormedim.
Supra vardı 1.2m civarı idi. Fakat bu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum biz nereden bilebiliriz? Ülkeye girmeyen bir model, Porş bile aldı başını gitti bu devirde bu tarz arabaları alman çok zor.
Hocam alıcağımdan değil merakımdan. Yoksa kim alabilir bunu. :) :)

Supranin hastasi cok TR de bu yuzden var ama RX-7 yi neredeyse bilen yok arabayla alakasi olmayan adama Supra yi sorsan bilir ama RX-7 yi bazi araba severler bile bilmiyor.

YOK DAHAA NEEELEEERR. rx-7 bilmemek. :) :)Kendimi artıkaraba uzmanı ilan ediyorum.:):)

Supranin hastasi cok TR de bu yuzden var ama RX-7 yi neredeyse bilen yok arabayla alakasi olmayan adama Supra yi sorsan bilir ama RX-7 yi bazi araba severler bile bilmiyor.
Is that A SUPRA?!

Başlığı düzelt elim ayağım titriyor, MAZDA la bu.

Bunun uzmanlikla alakasi yok. Supra nin overrated oldugu kadar RX-7 de underrated bir araba. RX-8 daha bilindik hatta.
Bence her ikiside bilinmek zorunda hocam. İkiside zaten japon pazarına ait ve japon pazarına ilgi duyan suprayı da bilir rx serisinide bilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başlığı düzelt elim ayağım titriyor, MAZDA la bu.
Ya hocam dediğim gibi konuyu açaken supra ile alaklı bir şeye bakıyordum. Ordan oldu işte :) :) Nasıl değiştiriliyor başlık?

Geri