Hallettim hocam. (inş ban yemem)Başlığı düzelt elim ayağım titriyor, MAZDA la bu.
1.2M ye Rolls Royce alırım diyecektim ama yokmuş*İsmail abi de supra motorlu. Rx 7 vardı baya pahalı. 1.2m civarı fiyat. bi de bu wankel motorların. özel yağları olduğu için turkiyede tutulmadı rx 7 ve rx 8 orjinal motorları. supra swapladılar. japonyada bunlar ucuz. bi ara supra vardı siyah 600 bin TL ydi. ülkede bu araçlara yaklaşılmaz bi de bu wankel mazdanın özel yağları var taa servisde yapıyorlar adam akıllı bakımını yağ çart bu
İstediğim cevabı veren bir siz varsınız hocam ağzınıza sağlık. Yani bu arabanın tr versiyonu 1.2m öyle mi?İsmail abi de supra motorlu. Rx 7 vardı baya pahalı. 1.2m civarı fiyat. bi de bu wankel motorların. özel yağları olduğu için turkiyede tutulmadı rx 7 ve rx 8 orjinal motorları. supra swapladılar. japonyada bunlar ucuz. bi ara supra vardı siyah 600 bin TL ydi. ülkede bu araçlara yaklaşılmaz bi de bu wankel mazdanın özel yağları var taa servisde yapıyorlar adam akıllı bakımını yağ çart bu
turkiyede işte burası. japonyada bu araçların değeri çok düşük 11.000 dolar bi de. ucuz lan1.2M ye Rolls Royce alırım diyecektim ama yokmuş*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lanet vergiler
evet öyle. rx 8 ve rx 7 motorlar wankel kısacası ülkede başa bela yurtdışında ünlü Rx 8 alıcam ben supra swaplıcam bendeİstediğim cevabı veren bir siz varsınız hocam ağzınıza sağlık. Yani bu arabanın tr versiyonu 1.2m öyle mi?
Rx 8 rx7 den daha mı ünlü. Hocam cahilliğime verin ama rx8 aile arabası gibi duruyo. (elbette değil spor olarak tasarlandı ama...)turkiyede işte burası. japonyada bu araçların değeri çok düşük 11.000 dolar bi de. ucuz lan
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet öyle. rx 8 ve rx 7 motorlar wankel kısacası ülkede başa bela yurtdışında ünlü Rx 8 alıcam ben supra swaplıcam bende
Evet öyle günlük kullanılacak araç Rx 7 daha ünlü bana kaldıysaRx 8 rx7 den daha mı ünlü. Hocam cahilliğime verin ama rx8 aile arabası gibi duruyo. (elbette değil spor olarak tasarlandı ama...)