Neler Yeni

Mazda Rx-7 TR Piyasasındaki değeri

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Bu arabayı alacak paran olsun da ne olduğu önemli değil 😁

FreakyXd

80+ Silver
İsmail abi de supra motorlu. Rx 7 vardı baya pahalı. 1.2m civarı fiyat. bi de bu wankel motorların. özel yağları olduğu için turkiyede tutulmadı rx 7 ve rx 8 orjinal motorları. supra swapladılar. japonyada bunlar ucuz. bi ara supra vardı siyah 600 bin tl ydi. ülkede bu araçlara yaklaşılmaz bi de bu wankel mazdanın özel yağları var taa servisde yapıyorlar adam akıllı bakımını yağ çart bu supra motorlu araçlar baya iyi. ya rx 8 e swaplıcam ben 😂

T.P.G.

80+ Titanium
İsmail abi de supra motorlu. Rx 7 vardı baya pahalı. 1.2m civarı fiyat. bi de bu wankel motorların. özel yağları olduğu için turkiyede tutulmadı rx 7 ve rx 8 orjinal motorları. supra swapladılar. japonyada bunlar ucuz. bi ara supra vardı siyah 600 bin TL ydi. ülkede bu araçlara yaklaşılmaz bi de bu wankel mazdanın özel yağları var taa servisde yapıyorlar adam akıllı bakımını yağ çart bu
1.2M ye Rolls Royce alırım diyecektim ama yokmuş*
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lanet vergiler

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
İsmail abi de supra motorlu. Rx 7 vardı baya pahalı. 1.2m civarı fiyat. bi de bu wankel motorların. özel yağları olduğu için turkiyede tutulmadı rx 7 ve rx 8 orjinal motorları. supra swapladılar. japonyada bunlar ucuz. bi ara supra vardı siyah 600 bin TL ydi. ülkede bu araçlara yaklaşılmaz bi de bu wankel mazdanın özel yağları var taa servisde yapıyorlar adam akıllı bakımını yağ çart bu
İstediğim cevabı veren bir siz varsınız hocam ağzınıza sağlık. Yani bu arabanın tr versiyonu 1.2m öyle mi?

FreakyXd

80+ Silver
1.2M ye Rolls Royce alırım diyecektim ama yokmuş*

Lanet vergiler
turkiyede işte burası. japonyada bu araçların değeri çok düşük 11.000 dolar bi de. ucuz lan

İstediğim cevabı veren bir siz varsınız hocam ağzınıza sağlık. Yani bu arabanın tr versiyonu 1.2m öyle mi?
evet öyle. rx 8 ve rx 7 motorlar wankel kısacası ülkede başa bela yurtdışında ünlü Rx 8 alıcam ben supra swaplıcam bende

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
turkiyede işte burası. japonyada bu araçların değeri çok düşük 11.000 dolar bi de. ucuz lan

evet öyle. rx 8 ve rx 7 motorlar wankel kısacası ülkede başa bela yurtdışında ünlü Rx 8 alıcam ben supra swaplıcam bende
Rx 8 rx7 den daha mı ünlü. Hocam cahilliğime verin ama rx8 aile arabası gibi duruyo. :)(elbette değil spor olarak tasarlandı ama...)

FreakyXd

80+ Silver
Rx 8 rx7 den daha mı ünlü. Hocam cahilliğime verin ama rx8 aile arabası gibi duruyo. :)(elbette değil spor olarak tasarlandı ama...)
Evet öyle günlük kullanılacak araç Rx 7 daha ünlü bana kaldıysa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,090
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom