arabası çok güzel beeeİzliyorum evet.
r34 hiç yokbune lan supra bile ucuz orda. demişken turkiyede 663 bine buldum 2jz
r32 falanda yokarabası çok güzel beee
Mesaj otomatik birleştirildi:
r34 hiç yok
bi tane vardı. çağrı sertkaya abimizde R34 Vardı alman vatandaşı olduğu için girdirdi tabi geri gitti almanyaya araçarabası çok güzel beee
r34 hiç yok
r32 var.arabası çok güzel beee
r34 hiç yok
r32 falanda yok
değerli ve az sayıda hastasıyım yabi tane vardı. çağrı sertkaya abimizde R34 Vardı alman vatandaşı olduğu için girdirdi tabi geri gitti almanyaya araç
Hayir. Git gide eskiyor eskidikce daha da ozellesiyor. Tarihi eser ustune grafiti yapmak gibi bir sey bu. Ayrica RX-7 alan adam yagini mi dert edecek? alamayacak mi? veya bulamayacak mi? biliyorum ozel yaginin oldugunu ama swap li halinin 2m den satilmasinin hicbir mantigi yok.neden Supra motor bahsedeyim. wankel motorların özel yağları. var mazdada. yağlarıda turkiyede yok başka yağ koymaya kalksan olmuyor wankel motorlarda. Turkiyede başa bela oldu anlatabildim mi.
bende almam şahsen saçma fiyat işte burası turkiye bu araçların ederi 10 veya 9 bin paund ederi 2jz falan yapsan 15 bin veya 20 bin paund yapar. 1000Hp setup yapmaya kalksan.Hayir. Git gide eskiyor eskidikce daha da ozellesiyor. Tarihi eser ustune grafiti yapmak gibi bir sey bu. Ayrica RX-7 alan adam yagini mi dert edecek? alamayacak mi? veya bulamayacak mi? biliyorum ozel yaginin oldugunu ama swap li halinin 2m den satilmasinin hicbir mantigi yok.
geçerbende almam şahsen saçma fiyat işte burası turkiye bu araçların ederi 10 veya 9 bin paund ederi 2jz falan yapsan 15 bin veya 20 bin paund yapar.
azıcık oynanmış supra bile 30bin euro civarıney geçer ?
japonyada r34 temizi 70bin dolar civarıazıcık oynanmış supra bile 30bin euro civarı
1997 limited edition supra en temizi 100bin dolar olması adamların çerez gibi alması içimi yakıyorevet öyle. R34 Baya iyi. bi de. Supra.
pound yerine sterlin desekevet. 9 bin pounda bile bulursun.
malesef öyle. 9 bin pounda bulursun RX-7