imprezza lar dayanıklıdır ama servis ağı ve parça ücretleri sıkınıtlı
s2000 dediğin arabalar çöptür üretimi durmuş yedek parçası bulunmayan diğerlerinin ölülerinden toplanan arabalar bir tane binmeye değer bulamazsın
imprezza şehir içinde kullanmaya uygun bir araç da değildir sürekli 4 çeker
bir tsi motorlu seat leon bunlardan daha iyidir spor görünümlü genç işi bir araba arıyorsan
yüksek beygir ve az yakan diye bir kavram yoktur
Swap yapmak kolay değil hocam.
2jz dediğiniz motora arabanın 2 katı para harcarsınız. Bu motorlar 1.3 olmasına rağmen fazlasıyla performanslı . Rotary olarak çalışıyor zaten ve fazlasıyla yağ yakıyor. Çok sorunlu motorlar olduğunu duymuştum. Yağa yakıttan fazla para verirsin.
imprezza lar dayanıklıdır ama servis ağı ve parça ücretleri sıkınıtlı
s2000 dediğin arabalar çöptür üretimi durmuş yedek parçası bulunmayan diğerlerinin ölülerinden toplanan arabalar bir tane binmeye değer bulamazsın
imprezza şehir içinde kullanmaya uygun bir araç da değildir sürekli 4 çeker
bir tsi motorlu seat leon bunlardan daha iyidir spor görünümlü genç işi bir araba arıyorsan
yüksek beygir ve az yakan diye bir kavram yoktur
yani gerçekten ya bu konuda hiç bir bilgin yok yada bizi trollüyorsun
500 600 bin tl araca ekstra harcıycak kadar paran var benzin parasını mı düşünüyorsun
bu konuştuğun araçlar kontağı çevirdiğinde 5 6 tl yakar
Ya ben değilde ailem arabaya para ver benzine niye vercen diyor onlar ***** işte diyomda anlamıyorlarki git 1milyona al diyo v8 100bine araç var desem az yakar 1milyon 2.0 al der
Ya ben değilde ailem arabaya para ver benzine niye vercen diyor onlar ***** işte diyomda anlamıyorlarki git 1milyona al diyo v8 100bine araç var desem az yakar 1milyon 2.0 al der