A asdjk.. 80+ Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 158 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim kerem 6 Aralık 2024 #1 Oyunun başında kuzaitleri şeçmiştim şuan imparatorluk adına hizmet ediyorum bunu değiştirmenin bir yolu var mı hile felanda olur
Oyunun başında kuzaitleri şeçmiştim şuan imparatorluk adına hizmet ediyorum bunu değiştirmenin bir yolu var mı hile felanda olur
Oktayy_00 80+ Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 451 Dahası Reaksiyon skoru 122 İsim oktay 6 Aralık 2024 #2 Alpoe68 yazmış: Oyunun başında kuzaitleri şeçmiştim şuan imparatorluk adına hizmet ediyorum bunu değiştirmenin bir yolu var mı hile felanda olur Devamı için tıklayın... kuzait kralına gidin monchuga orda konuşma seçeneklerinde yemini boz ondan sonra gitmek istediğin krallığın kralıyla konuş değiştirirsin öyle
Alpoe68 yazmış: Oyunun başında kuzaitleri şeçmiştim şuan imparatorluk adına hizmet ediyorum bunu değiştirmenin bir yolu var mı hile felanda olur Devamı için tıklayın... kuzait kralına gidin monchuga orda konuşma seçeneklerinde yemini boz ondan sonra gitmek istediğin krallığın kralıyla konuş değiştirirsin öyle
A asdjk.. 80+ Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 158 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim kerem 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Oktayy_00 yazmış: kuzait kralına gidin monchuga orda konuşma seçeneklerinde yemini boz ondan sonra gitmek istediğin krallığın kralıyla konuş değiştirirsin öyle Devamı için tıklayın... yaptım teşekkürler
Oktayy_00 yazmış: kuzait kralına gidin monchuga orda konuşma seçeneklerinde yemini boz ondan sonra gitmek istediğin krallığın kralıyla konuş değiştirirsin öyle Devamı için tıklayın... yaptım teşekkürler