Neler Yeni

MC ATERNOS SUNUCUYA NASIL MOD KURULUR 1.20.4 HELP ME

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Zepett8

80+ Bronze
Forge uyg indirmedim sadece kullandığım sürümün forge yazılımını seçtim şimdi kral sunucu açtım 1.19.3 fabric mecbur fabric açtım forgede mod yok doğru düzgün. Sonra fabric için olan 1.19.3 modlari buldum aternostan sunucuya yükledim sonra bu dosyaların hepsini curseforgeden yükleyip mods dosyasına attım sonra 1.19.3 forgeyi seçip girdim girerken bi hatayı verdi
Knk TLauncher’daki Forge ve Fabric hatalı çalışıyor. Daha doğrusu önceden Fabric ve Forge’u kendi sitelerinden kurmadığın zaman doğru çalışmıyor. Sunucuya Hangi yazılımda (Fabric yada Forge) onun sitesinden uygulamayı kurmalısın. Ardından bir tane sürüm eklenecek TLauncher’a o sürüme girip sunucuya girmelisin ve arkadaşlarında böyle yapmalı. Sakın gidip sırf bunun için Minecraft alma sorunun çözülmez yine aynı hata ile karşılaşırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aternos da kötü
Bedavaya anca 2gb ram sunucu alırsın zaten max.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Knk TLauncher’daki Forge ve Fabric hatalı çalışıyor. Daha doğrusu önceden Fabric ve Forge’u kendi sitelerinden kurmadığın zaman doğru çalışmıyor. Sunucuya Hangi yazılımda (Fabric yada Forge) onun sitesinden uygulamayı kurmalısın. Ardından bir tane sürüm eklenecek TLauncher’a o sürüme girip sunucuya girmelisin ve arkadaşlarında böyle yapmalı. Sakın gidip sırf bunun için Minecraft alma sorunun çözülmez yine aynı hata ile karşılaşırsın.

Tlauncheri silip önce fabric yükleyip sonra Tlauncheri yükleyince oto gözükücek diyon yani bide bundan sonra olurmu modlar girilirmi oyuna yarın deneyip geri dönüş yapicam 5.30 gibi birde tlauncher yanlış calisiyorsa en iyi launcher hangisi

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768

sizin dediğiniz fabrici yazdığım zmn gogıla api olarak çıkıyor ve ben bunu zaten indirmistim acaba dogru fabrici bulamadımmı sizde varsa doğrusu link atarmısınız

En kolayı modpack kurmak neredeyse hiç uğraştırmıyor. Mod kurulumu için yazılım kısmına girip modpacks veya forge seçmen gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Forge seçersen istediğin modu modlar kısmında aratıp ekleyebiliyorsun ama forge sürümünün ve modların aynı sürümünü indirdiğinden emin ol.

Alıntıyı görüntüle
Burada forge sürümü yazıyor aynısını indirmen gerekli.
knk mod packlerin çoğu 1.12. 1.11 gibi sürümlerde hiç 1.20 falan yok 1.17 üstü olması lazım benim icin sunucunn

Son düzenleme:

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Ana modun içinde olmaz. örnek veriyorum. X modunu indirin. X modunun çalışması desteklenmesi için Z modu gerekir. Her modda olmaz ama genelde indirmesi istenilir. Ben olsam aternosta açmam. Aternostan açıaktım istediğim modlar yok veya sürümü yok.
Knk forgede fabric mod calisirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert
slash3169 Hocam discord üzerinden detaylıca anlatıp gösterebilirim mod kurulumunu ve crack şekilde mp oynamayı basit bir işlem

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
a
slash3169 Hocam discord üzerinden detaylıca anlatıp gösterebilirim mod kurulumunu ve crack şekilde mp oynamayı basit bir işlem
ark attım

Çalışmaz. Oyun açılır girersin ama mod çalışmaz. Oyun açılırken yazar zaten. Fabric mod forgede çalışmaz diye.

İsretrsen bende yardımxı olurum akşam gibi
olurda knk bu fabrici nerden indircem arkadaş lafı atıp gitti :)

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Fabric indir de forge gibi. Sürümü seç
knk fabric api mi fabric dediğiniz şey başka fabric yok

Fabric indir de forge gibi. Sürümü seç
kanka modu kurdum tl legacyden oyunada girdim şuan sadece 1 mod denedim ama mod çalışmıyo bunu nasıl aktifleştircem sen açman gerekiyo fln demistin modu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,759
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom