Akagami no shanks 80+ Bronze Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 917 10 Şubat 2022 #14 Hatay usulü dürüm gömün veya big mac (yanlış yazdiysan özür dilerim) alıp geçin
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,949 Dahası Reaksiyon skoru 14,401 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 10 Şubat 2022 #15 Johannes Erwin Rommel yazmış: Hafta sonu gitmeyi planladık okuldakilerle ben normalde Burger King yerim hiç gitmedim Mc Donaldsa ne yenir neyin tadı güzeldir yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Hamburger al yanında patates ve kolada alırsın olur biter. Sırada ki soru? Boşver hamburgeri mahalle aspavacısına gidiyorsun tavuk kanat söylüyorsun
Johannes Erwin Rommel yazmış: Hafta sonu gitmeyi planladık okuldakilerle ben normalde Burger King yerim hiç gitmedim Mc Donaldsa ne yenir neyin tadı güzeldir yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Hamburger al yanında patates ve kolada alırsın olur biter. Sırada ki soru? Boşver hamburgeri mahalle aspavacısına gidiyorsun tavuk kanat söylüyorsun