Neler Yeni

McAfee kullanılmalı mı?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Dostlar selam dün MediaMarkt'dan laptop satın aldım yanında 2 yıllık McAfee verdiler. Bende bugün direkt indirip kurdum ve aktivasyonunu sağladım. Ancak sonrasında biraz araştırdıktan sona gördüm ki insanlar inanılmaz şikayetçi , bilgisayara yapışıp kaldığını ve kaldırılamadığını söylüyorlar. Sadece o da değil yeterli koruma sağlamadığı da söyleniyor. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok müteşekkir olurum.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Dostlar selam dün MediaMarkt'dan laptop satın aldım yanında 2 yıllık McAfee verdiler. Bende bugün direkt indirip kurdum ve aktivasyonunu sağladım. Ancak sonrasında biraz araştırdıktan sona gördüm ki insanlar inanılmaz şikayetçi , bilgisayara yapışıp kaldığını ve kaldırılamadığını söylüyorlar. Sadece o da değil yeterli koruma sağlamadığı da söyleniyor. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok müteşekkir olurum.
Windows Defender gelmiş geçmiş en kaliteli anti virüs parogramlarından birisi. Başka bir şey kullanmana gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen McAfee'ye ne olursa olsun güvenmenizi de tavsiye etmem. İnternet tarihinin en kötü siber güvenlik markası.

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Mcafee bildiğim kadarıyla virüslerin çoğunu görmüyor.

Shourd

80+ Gold
Windows Defender gelmiş geçmiş en kaliteli anti virüs parogramlarından birisi. Başka bir şey kullanmana gerek yok.

alakası yok eğer dikkatli bi kulanıcı isen defender yeterli olur ama defender çöp kendi deneyimim olarak bi mod yüklemiştik mod hile olarak sayılmış mc modu defender uyarı verdi sildim vermeye devam etti format sonrası gitti uyarı neyse en iyi antivirüsler bitdefendeer ve kasperskydır

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şahsen McAfee'ye ne olursa olsun güvenmenizi de tavsiye etmem. İnternet tarihinin en kötü siber güvenlik markası.
Teşekkür ederim hocam. Bilmiyorum kaldırmaya çalışacağım şimdi McAfee'yi umarım sorunsuz bir şekilde kaldırabilirim.

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
valla bende aynı ben 5 yıllık aldım bitti arkadaşımla kullanmıştık bi sıkıntı yoktu valla internete robot teslerını otomatık yapıyor falan cok iyi korumasıda gayet iyidi

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Mcafee bildiğim kadarıyla virüslerin çoğunu görmüyor.
Herkes aynı şeyi söylüyor. Benim akılsızlığım işte , resmen hiç araştırmadan kurdum kurduktan sonra araştırdım :D

alakası yok eğer dikkatli bi kulanıcı isen defender yeterli olur ama defender çöp kendi deneyimim olarak bi mod yüklemiştik mod hile olarak sayılmış mc modu defender uyarı verdi sildim vermeye devam etti format sonrası gitti uyarı neyse en iyi antivirüsler bitdefendeer ve kasperskydır
peki sizce McAfee'yi kurmuş bulundum artık, kullanayım mı yoksa sileyim mi ?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Herkes aynı şeyi söylüyor. Benim akılsızlığım işte , resmen hiç araştırmadan kurdum kurduktan sonra araştırdım :D

Bilinmedik sitelerden uygulamalar vs. yüklüyorsan kullnabilirsin. Gidip bedavarxt4090indir.com dan bir şey falan indirmeyin yeter :D

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel

O zaman McAfee'yi kaldırayım. Umarım sorunsuz bir şekilde kaldırabilirim veya herhangi bir kalıntısı bilgisayarda kalmaz :/

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
O zaman McAfee'yi kaldırayım. Umarım sorunsuz bir şekilde kaldırabilirim veya herhangi bir kalıntısı bilgisayarda kalmaz :/
Kaldırabilmen gerekiyor, ilk önce McAfee'yi devre dışı bırakman lazım.

Shourd

80+ Gold

mcafee telefonlarda idare eder ama pcde hiç iyi değil kendi deneyimimden örnek verim bunun gibi bilinen bi çok antivirüsü kulanmış biri olarak arkadaşımın pcsine 10 adet virüs bulaştı trojen keyloger mining virüsü benim arkadaşımın salaklığı normalde bu üçünü bi dosyadan kapman imkansız arkadaşımın kardeşi roblox oyniyan biri gitmiş hile indirmiş dc sunucusundan 4-5 tane hileyi veren adam çocuğu tehdit etmiş buda mcafele tarama yapmış bişi çıkmayınca beni aradı dedim nolur nolmaz kaspersky kur deneme sürümüne geç dedim 10 tane virüsü yakaladı çocuğun pc patates olucakdı neyse uzadı sonuç önermiyorum pek free kaspersky veya bitdefender daha mantıklı illa kurcam diyorsan yok dersen defender yeterli olur ''MRT'' ile

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Kaldırabilmen gerekiyor, ilk önce McAfee'yi devre dışı bırakman lazım.
Tamamdır hocam sanırım internette nasıl yapılacağına dair rehberler var bi bakıp deneyeceğim. Eğer olmazsa sizi buraya etiketleyip yardım istememde sorun olur mu hocam ?

mcafee telefonlarda idare eder ama pcde hiç iyi değil kendi deneyimimden örnek verim bunun gibi bilinen bi çok antivirüsü kulanmış biri olarak arkadaşımın pcsine 10 adet virüs bulaştı trojen keyloger mining virüsü benim arkadaşımın salaklığı normalde bu üçünü bi dosyadan kapman imkansız arkadaşımın kardeşi roblox oyniyan biri gitmiş hile indirmiş dc sunucusundan adam çocuğu tehdit etmiş buda mcafele tarama yapmış bişi çıkmayınca beni aradı dedim nolur nolmaz kaspersky kur deneme sürümüne geç dedim 10 tane virüsü yakaladı çocuğun pc patates olucakdı neyse uzadı sonuç önermiyorum pek free kaspersky veya bitdefender daha mantıklı illa kurcam diyorsan yok dersen defender yeterli olur ''MRT'' ile
Çok teşekkür ederim hocam.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Tamamdır hocam sanırım internette nasıl yapılacağına dair rehberler var bi bakıp deneyeceğim. Eğer olmazsa sizi buraya etiketleyip yardım istememde sorun olur mu hocam ?

Çok teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,565
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom