highvoltage00
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Bugünün hediyesi sundae veya soğan halkası
Akp propagandası yapma al klavyeni mouse'nu başka yerde oyna.Tüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül
Burası yeri değil başka yerde yap boykotunuTüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül
Dost maalesef bu mahlukatın amacı boykot değil, diğer bir iki mesajında da dümdüz bağnaz bir şekilde akp partizanlığı yapıyor. Forumda çok fazla yaşı küçük arkadaşımız var o yüzden bu tarz propagandacılara gerekirse ip ban ne varsa yapılması lazım.Burası yeri değil başka yerde yap boykotunu
seni dışarı alalım bizTüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül
Pp ye bak çay demle nasıl bir herifsin sen ikile buradanTüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül
Bagirtma sabah sabah böyle konuşursan öttürürler realde partizanlık yapıp evde kuru ekmek yemiyorsan bişey bilmiyorum boşu boşuna loser gibi gözükmene gerek yok tanımadığın insanlaraTüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül
Konu mcdonalds burger king mevzusu değil global dünyada firmaları boykot ettim geçtim diye bir şey yok burada çoğunluğu 20-30 arasında çalışan gencimiz ekmek yiyor kuryesi teslimat yapıyor ülkene vergi veriyorbedava verseler yemeyin arkadaşlar. Allah için, müslüman kardeşlerimiz için.. hiçbirine değer vermiyorsanız insanlık adına boykot edin. bu marka israile açıktan destek verdi ve israil şubeleri israil askerleri için bedava menüler tedarik ediyor. 50 binden fazla insanı vahşice öldüren çocukların ve kadınların ahı bir gün bizi de bulacak. irlandalılar bile bizden daha sıkı boykot yapıyor siyonistleri açıkça destekleyen firmalara. kendimize gelelim artık. bize yakışmıyor.
herkes istediğini alır almaz bu yasaklancak bişey değil. Ha ben boykot ederim dersen de ama bu yasaklansın diyemezsin. Onu geçtim bir yerde kardeşim dediğiniz azerbaycan israilin destekçisi bu nolcak?Tüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül
Bu yorum üzerine şimdi McDonald's ve Starbucks dan sipariş vereceğim. İsrail ordusuna benimde katkım olsun.Tüm dünya bu markayı boykot ediyor bizim burada yerli markalarımızı boykot edenler de utanmadan konusunu açıp paylaşıyor. İtrailin destekçisi bir markanın konusunu açmak bu forumda yasaklanmalı @Abdullah Hacıgül