o cahil kafanı bira fıçısından çıkarda ayık halde bir düşün. sizin yaşınız yetmez. zübük hırsızların fonladığı sözcü ve halk tv v.b. çamur medyayı, satılmış kalemleri izleye izleye beyniniz yanmış. kendi devletini avrupada salya sümük şikayet eden vatansızların peşine takılıp koyun gibi takip ediyorsunuz. size "her şey çok güzel olacak" diyorlar. sizde "meeee" diye tasdik ediyorsunuz. iktidara geldiklerinde size ne gibi hizmetler(!) yapacaklarının küçük bir demosunu gösterdiler işte. 6 senede bir ibrik, birkaç kağıtbardak ve birkaç kıytırık show lokantasından başka ne hizmetleri oldu? istanbulun ırzına geçtiler. 77 sülalelerinin aile boyu kurdukları, hırsızlık, vurgun, haraç, rüşvet ve talan düzenini gördünüz mü ? "bana bakan atatürkü görür" diyerek kendine "atatürk kalkanı" oluşturmaya çalışan adamın pislikleri daha tam dökülmedi. o kadar koyunsunuz ki adamlar çıkıyor "evet biz çaldık, emri şundan sundan aldık, paraları şöyle bölüştük" diye itiraf ediyorlar buna rağmen kabul etmiyorsunuz. hem kendiniz bağnaz ve cahilsiniz, hem de milleti öyle yaftalıyorsunuz. peşinden koştuğunuz adamlar ilişkiye giriyor, siz boy abdesti alıyorsunuz. on lar çalıyor çırpıyor kral hayatı yaşıyor, siz "elhamdulillah iyi yedik" diyorsunuz. bu içler acısı halinizle bir de iş yapan tertemiz insanlara çemkiriyorsunuz ya ben de ona yanıyorum.
bıktık sizin gibi takozlardan. çekilin artık ülkenin ayaklarının altından. uzay çağı başlıyor!!!