Hz düşürmeyi dener misiniz hocam?Nedense elimdeki S23 FE telefonda oyun yavaş çalışıyor, ağır çekimde gibi diğer telefonumda bu sorun yok.
gidip de almicam ama açıklama kısmında ki siyasi ve islami açıklamasını o kadar güzel yapmışsın ki tebrik ederim seniArkadaşlar bugün 2 li chiken tender yada küçük boy patates veriyor
NOT : Opsss hatasını alanlar için çözümü şöyle farklı bir hesap açın oynayın bir hesapta 8 den fazla ödül var ise artık o ödül hesap alamıyor. Bu yüzden opss hatası alan var ise yüksek ihtimal 2 telefondan oynuyordur telefonlardaki hesapları farklı yapın kasada ürünleri alırken hesabınızı hızlıca değişirsiniz
Bide arkadaşlar sözüm meclisten dışarı ama lütfen bu tür konulara siyasi yada islami olayları katmamanızı rica ediyorum sonuçta bu tür şeyler alanlar için eğer siz almıyorsanız zaten tavrınızı ortaya koymuşsunuzdur birbiriniz ile kavga edip birbirinizi üzmeyin![]()
samsunglarda öyle neden bilmiyorum kardeşimin iphone normal benim s20fede oyun ağır çekim gibiNedense elimdeki S23 FE telefonda oyun yavaş çalışıyor, ağır çekimde gibi diğer telefonumda bu sorun yok.
Deneyeyim hocam, çok teşekkürler öneriniz içinHz düşürmeyi dener misiniz hocam.
ben s25de sıkıntı yaşamadımNedense elimdeki S23 FE telefonda oyun yavaş çalışıyor, ağır çekimde gibi diğer telefonumda bu sorun yok.
yapamadım hocam hiç 4lü göremedimdeğil hocam full 4 lü kovala kare veya tek sıra olacak şekilde
Neyi başaramadın haamıııaaa…Başaramadım :'(
S24 Ultrada da aynı sorun vardı. Şu an düzelmiş gibi ama tekrar olur mu bilmiyorum. Şirket telefonum iphone ama onda sorun olmuyor. Çözüm bulabilirsen konu altına yazarsan süper olur. Tekrar sorun yaşarsam denerim.Nedense elimdeki S23 FE telefonda oyun yavaş çalışıyor, ağır çekimde gibi diğer telefonumda bu sorun yok.
Telefonun Hz'ini düşürünce düzeliyormuş hocam.S24 Ultrada da aynı sorun vardı. Şu an düzelmiş gibi ama tekrar olur mu bilmiyorum. Şirket telefonum iphone ama onda sorun olmuyor. Çözüm bulabilirsen konu altına yazarsan süper olur. Tekrar sorun yaşarsam denerim.