McDonalds BEDAVA KONUSU 🔥Yeni🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Nedense elimdeki S23 FE telefonda oyun yavaş çalışıyor, ağır çekimde gibi diğer telefonumda bu sorun yok.

Arkadaşlar bugün 2 li chiken tender yada küçük boy patates veriyor

NOT : Opsss hatasını alanlar için çözümü şöyle farklı bir hesap açın oynayın bir hesapta 8 den fazla ödül var ise artık o ödül hesap alamıyor. Bu yüzden opss hatası alan var ise yüksek ihtimal 2 telefondan oynuyordur telefonlardaki hesapları farklı yapın kasada ürünleri alırken hesabınızı hızlıca değişirsiniz

Bide arkadaşlar sözüm meclisten dışarı ama lütfen bu tür konulara siyasi yada islami olayları katmamanızı rica ediyorum sonuçta bu tür şeyler alanlar için eğer siz almıyorsanız zaten tavrınızı ortaya koymuşsunuzdur birbiriniz ile kavga edip birbirinizi üzmeyin 😊😊😊
gidip de almicam ama açıklama kısmında ki siyasi ve islami açıklamasını o kadar güzel yapmışsın ki tebrik ederim seni

beceremeyenler yazsın ben ısmarlarım

Hz yi 60hz yapınca oluşan sorunlar düzeliyor. iOS cihazlarda oyun daha akıcı çalışıyor ve kolay oynanıyor. 5 li yapmamaya çalışın sayfayı yeniliyor, sadece gerektiğinde yapın, 3lü yapmayın zaman ve puan vermiyor, 4 lü olanları çizgi hâlinde veya 4 lü kare hâlinde birleştirin, kolay yapılıyor. Sayfada 4 lü yoksa yapmakla uğraşmayın, sayfayı yenileyin.

Son düzenleme:
ikidir sundae seciyorum ooops hatasi veriyor. odulu de vermiyor yeniden oynamama da izin vermiyor. sundae'de sikinti var sanirim cunku diger odullerde bu hatayi almadim hic

Nedense elimdeki S23 FE telefonda oyun yavaş çalışıyor, ağır çekimde gibi diğer telefonumda bu sorun yok.
S24 Ultrada da aynı sorun vardı. Şu an düzelmiş gibi ama tekrar olur mu bilmiyorum. Şirket telefonum iphone ama onda sorun olmuyor. Çözüm bulabilirsen konu altına yazarsan süper olur. Tekrar sorun yaşarsam denerim.

S24 Ultrada da aynı sorun vardı. Şu an düzelmiş gibi ama tekrar olur mu bilmiyorum. Şirket telefonum iphone ama onda sorun olmuyor. Çözüm bulabilirsen konu altına yazarsan süper olur. Tekrar sorun yaşarsam denerim.
Telefonun Hz'ini düşürünce düzeliyormuş hocam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri