gidip alınmak zorunda ve 3 gün süresi varbeyler bunları aldıktan sonra siparişle mi alıyoruz gidip dükkanda mı yemek gerek, bulundugum yerde cok uzakta aracsız gidilmeyecek bi yerde.Trendyol kampanyası/indirimi kovalıyorum genelde
gidip okutmak gerekıyor sanırımm kasadabeyler bunları aldıktan sonra siparişle mi alıyoruz gidip dükkanda mı yemek gerek, bulundugum yerde cok uzakta aracsız gidilmeyecek bi yerde.Trendyol kampanyası/indirimi kovalıyorum genelde
hocam sizi indirim konularından hatırlıyorum , trendyol getir ve yemeksepeti icin kampanya/indirim vs bişey var mı trendyol kullanıyorum genelde bişey varsa kullanalım yıldım hergün 300 400gidip alınmak zorunda ve 3 gün süresi var
Filistin boykotçularını kastetmiştim aslında.Boykot içine siyasette girdiğinden beri hoşuma gitmiyor durum. Boykot vatandaşın tüketici olarak kendini koruması için kullanılan bir harekettir, ama bunu fiyat boykotuna dönüştüren kişiler var. Fiyatlar düşerse kalite de ve gramajlarda düşüyor maalesef. Bizim ülkede fiyatlar düşsün diye boykot yapmak bir şeyi çözmez.
Her Filistin boykotçusu aynı değil mesela ben de boykot ediyorum ama insanların boykotuna karışmıyorum isteyen McDonalds'tan yemek yiyebilir bu onların fikri sonuçta.Filistin boykotçularını kastetmiştim aslında.
ben bizzat çalıştığım için söylüyorum hocamvalla dostum Antalya da yaşıyorum sanayi şubesi var 7/24 açık gecenin 2-3 ünde bile full çekiyor avm lerdekinden bahsetmiyorum bile.
Satışlarının düştüğünü hiç sanmıyorum ki şubeye sipariş için 5 tane sipariş ekranı eklenmiş ona rağmen çalışanlardan çıkarma yapmamışlar üstüne çalışan sayısını arttırmışlar bizzat siparişi alırken sormuştum.
trendyol go yu indirip yeni bir maille kayıt olursanız alt limitsiz 125 liralık indirim kodu veriyor , daha sonra ki siparişinize de 50liralık alt limtsiz kod veriyor işinize yararsa yapın isterseniz, ve bu her ay yapılabiliyor diye biliyorum. Sizinki dolduktan sonra yeni bir mail açıp hemen aileden başka birnini numarasıyla da yapabilirsiniz ben böyle ayda 5 defa yemek söylüyorumhocam sizi indirim konularından hatırlıyorum , trendyol getir ve yemeksepeti icin kampanya/indirim vs bişey var mı trendyol kullanıyorum genelde bişey varsa kullanalım yıldım hergün 300 400
Bu cheesburgerin 3 günlük süresi ne zaman doluyorgidip alınmak zorunda ve 3 gün süresi var
Ödülü Kazandığınız saatten 3 gün sonraBu cheesburgerin 3 günlük süresi ne zaman doluyor
Yani cuma günü kazandım öğlen saatlerinde bu da pazartesi günü mü bittiğini gösteriyorÖdülü Kazandığınız saatten 3 gün sonra
evetYani cuma günü kazandım öğlen saatlerinde bu da pazartesi günü mü bittiğini gösteriyor
Her ihtimale karşı kazandıgın günü de dahil ederek hesapla öbür türlü saati geçerse silinebilirBu cheesburgerin 3 günlük süresi ne zaman doluyor