Neler Yeni

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
beyler bunları aldıktan sonra siparişle mi alıyoruz gidip dükkanda mı yemek gerek, bulundugum yerde cok uzakta aracsız gidilmeyecek bi yerde.Trendyol kampanyası/indirimi kovalıyorum genelde :D

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
gidip alınmak zorunda ve 3 gün süresi var
hocam sizi indirim konularından hatırlıyorum , trendyol getir ve yemeksepeti icin kampanya/indirim vs bişey var mı trendyol kullanıyorum genelde bişey varsa kullanalım yıldım hergün 300 400

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Dax Saz
Boykot içine siyasette girdiğinden beri hoşuma gitmiyor durum. Boykot vatandaşın tüketici olarak kendini koruması için kullanılan bir harekettir, ama bunu fiyat boykotuna dönüştüren kişiler var. Fiyatlar düşerse kalite de ve gramajlarda düşüyor maalesef. Bizim ülkede fiyatlar düşsün diye boykot yapmak bir şeyi çözmez.
Filistin boykotçularını kastetmiştim aslında.

umtb

80+
valla dostum Antalya da yaşıyorum sanayi şubesi var 7/24 açık gecenin 2-3 ünde bile full çekiyor avm lerdekinden bahsetmiyorum bile.
Satışlarının düştüğünü hiç sanmıyorum ki şubeye sipariş için 5 tane sipariş ekranı eklenmiş ona rağmen çalışanlardan çıkarma yapmamışlar üstüne çalışan sayısını arttırmışlar bizzat siparişi alırken sormuştum.
ben bizzat çalıştığım için söylüyorum hocam

A_TURAN_A

80+ Bronze
hocam sizi indirim konularından hatırlıyorum , trendyol getir ve yemeksepeti icin kampanya/indirim vs bişey var mı trendyol kullanıyorum genelde bişey varsa kullanalım yıldım hergün 300 400
trendyol go yu indirip yeni bir maille kayıt olursanız alt limitsiz 125 liralık indirim kodu veriyor , daha sonra ki siparişinize de 50liralık alt limtsiz kod veriyor işinize yararsa yapın isterseniz, ve bu her ay yapılabiliyor diye biliyorum. Sizinki dolduktan sonra yeni bir mail açıp hemen aileden başka birnini numarasıyla da yapabilirsiniz ben böyle ayda 5 defa yemek söylüyorum :D

Top Bottom