🔥İndirim 💥💥💥McDonalds karne gününe özel bedava 2 tane sıcak çikolata 💥💥💥

McDonalds anladığım kadarıyla sadece bugüne özel hiç bir şart koşmadan bedava sıcak çikolata veriyor bu ürün yüksek ihtimal yarın mym den kaldırılıcaktır bide ayrıca çok kulanım fırsatı işareti var belki istediğniz kadar kulanabiliyosunuzdur net bir şey demiycem :)

Alıntıyı görüntüle
2 adet kullanım vermişler şartlarda yazıyor. İyidir.

Eve dönerken gördüm, en yakın şubeye 5 kilometre uzağım ve bu sadece bugüne özel :D

@Belalı Civciv benim kazandığım ürünler var sence 22 Ocağa kadarki artık ne aldığımla gidip ürünleri alayım mı yoksa bugün mü gideyim alayım çünkü bu sıcak çikolatayıda almak istiyorum. AVM de bir McDonald's mağazası var sadece ve biraz uzak

@Belalı Civciv benim kazandığım ürünler var sence 22 Ocağa kadarki artık ne aldığımla gidip ürünleri alayım mı yoksa bugün mü gideyim alayım çünkü bu sıcak çikolatayıda almak istiyorum. AVM de bir McDonald's mağazası var sadece ve biraz uzak
sıcak çikolatasını seviyorum ben bence gidip alabilrsiin bi ara bende mesela diyelimki 15 inde biticek yazıyordu ama tüm ürünlerim 14 ünde silindi bence git al derim

Kazanıp 7 gün içinde almadıkların siliniyor. Düzenli alman gerek.

Bebekleri öldürmemeliyiz biz namuslu ve iyilik seven insanlarıyız biz McDonald's hamburger yiyelim bebekler ölsün iyi mi yazdıklar olsun bu bir spam değil bilgi uygundur lütfen McDonald's burgerking gibi şeyler yemeyelim İsrail malları kullanmayalım biz gavur oluyoruz

şehrimde mcdonals olmadığı için alamıyorum hiçbirini :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,579
Üyeler
173,996
Son üye
Uslu_ziyy
Geri