bugğn ne verdi reis senden takip ediyom valla
Adam 00:00'da otomatik bakıyor robot gibi valla Şu an gözükmedi bakalım neymiş haber bekliyorum ben debugğn ne verdi reis senden takip ediyom valla
AYNEN REİS BEKLEMeDEYİZ .dAdam 00:00'da otomatik bakıyor robot gibi valla Şu an gözükmedi bakalım neymiş haber bekliyorum ben de
Şuan oyunu kazanmaya çalışıyorAYNEN REİS BEKLEMeDEYİZ .d
A:ASD.AS.AS::AD.AS.Şuan oyunu kazanmaya çalışıyor
ya indirim geldi bedava yok o yüzden atmadımAdam 00:00'da otomatik bakıyor robot gibi valla Şu an gözükmedi bakalım neymiş haber bekliyorum ben de
00.03 te kazandım bile dasdadasdasdasŞuan oyunu kazanmaya çalışıyor
bugün bedava yok indirim var o yüzden atmadımbugğn ne verdi reis senden takip ediyom valla
Fiyat iyiyse o da olur hocamya indirim geldi bedava yok o yüzden atmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
00.03 te kazandım bile dasdadasdasdas
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugün bedava yok indirim var o yüzden atmadım
ya yok 50-60 tl llik bir şey olsa atayım diycem 80-90 tl lik menü ve 150tl lik menü veriyorFiyat iyiyse o da olur hocam
civciv bu olmadı amaya yok 50-60 TL llik bir şey olsa atayım diycem 80-90 TL lik menü ve 150tl lik menü veriyor
Geçen Quarter Pounder almıştım güzeldi ya bundaki de iyiyse indirimi de güzelse bence akar.ya yok 50-60 TL llik bir şey olsa atayım diycem 80-90 TL lik menü ve 150tl lik menü veriyor
quarter pounder ve dabadaba veriyodu sanaırm (menü)Geçen Quarter Pounder almıştım güzeldi ya bundaki de iyiyse indirimi de güzelse bence akar.