hocam gene değiştirmişler ben dün sabah 2 mc flurry 40 tl ye aldımTam kaldırılmadan önce son kazananlardan biriyim galiba verdikleri şeye bakın xd
Oyun gitmiş
oha oyunu kaldırmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten burger kingle yarışacak düzeyde değildi iyice aşağılara çekti kendini. Bı okul sonrası egelncemiz vardı o da gitti. Elde kalan küçük boy kahve xdOyun kaldırılmış geçmiş olsun, ne kadar amatör bir şirket olduklarını gösterdiler
keşke menüleri yemeseydimde daha iyi olurduHediyeler duruyo onları kullanıyım bari
Nugget daha albenili bu aradaTam kaldırılmadan önce son kazananlardan biriyim galiba verdikleri şeye bakın xd
adamlar karlarına bakıyorlarsa neden veriyorlar ayrıca genelde son tüketim tarihine kadar sürerdi oyun ama böyle habersiz kaldırdılar ve dün verilen ödül cırttıBeyler gömüşsünüz falan da yine aldık bedavaya menü cookie nugget falan daha ne istiyorsunuz adamlar da sonuçta bir şirket kârlarına bakıyorlar kimse babasının hayrına vermiyor.
Kanka 1- Yeni müşteriadamlar karlarına bakıyorlarsa neden veriyorlar ayrıca genelde son tüketim tarihine kadar sürerdi oyun ama böyle habersiz kaldırdılar ve dün verilen ödül cırttı
Hocam en leş menü olmuş 70 lira ne verecem o parayaNugget daha albenili bu arada
dürüm zaten tek başına leşKanka 1- Yeni müşteri
2- Yüksek ihtimalle bilgilerimizi satıyorlar xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam en leş menü olmuş 70 lira ne verecem o paraya
Ki Burger King ne zaman böyle bir etkinlik yapmış, bunu geçtim az big mac yemedik dünya kupası zamanı, yine adamlar dağıtıyor yani.Zaten burger kingle yarışacak düzeyde değildi iyice aşağılara çekti kendini. Bı okul sonrası egelncemiz vardı o da gitti. Elde kalan küçük boy kahve xd
Ben bugün dürüm nugget patates hepsini aynı anda aldım fena sarıyor MSMDMDMDMDMdürüm zaten tek başına leş
muhtemelen ürünleri tattırtmak için mesela ben hayatımda hiç çuros ve cookie yememiştim mc de
Bence yeteri kadar ödül verdiler, McChicken Menü, Köfteli dürüm menü ve bir sürü daha şey verdiler teşekkür ediyorum McDonald's'a.
Ya hiçbiri o parayı etmez açıkçası. Gidip belki bi kahve alırım onun dışında yok yanidürüm zaten tek başına leş
muhtemelen ürünleri tattırtmak için mesela ben hayatımda hiç çuros ve cookie yememiştim mc de