HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Şuan gitti heralde bozdum. Bidaha aldığımda deneyecemyok hocam hediyeyi al de 1sn sonra geri tuşuna bas telefondaki
Şuan gitti heralde bozdum. Bidaha aldığımda deneyecemyok hocam hediyeyi al de 1sn sonra geri tuşuna bas telefondaki
Yeni etkinlik çıktı millet geldi buraya yazdı özellikle bug bulanlar buraya yazdı o yüzden mc donalds kampanya konusu yaparım belki adınıBu konu nasıl bu kadar uzadı özetleyecek var mı
Anladım teşekkürlerYeni etkinlik çıktı millet geldi buraya yazdı özellikle bug bulanlar buraya yazdı o yüzden mc donalds kampanya konusu yaparım belki adını
5 tane oluyor bende şuan 5 milkshake 5 patates varBeyler max 4 tane alabiliyorsunuz elinizde olsa bile yani elinde 3 tane varsa ve bug denesen 4 de kalıyor her türlü
reis bunu sil isteyene özelden yaz developerlar düzeltmesin görüp sildiğinde söyle bende bu yorumu sileyim...Beyler selam bir bug da benden gelsin Eğer ödülü ala basıp çıkıp mymde ödülü gördükten sonra yine girerseniz tekrar tekrar alabiliyorsunuz 5 defaya kadar 5 tane patates ve milkshake alabilirsiniz ne yapacağınız size kalmış.
arkadaş yazmıyor o yüzden kimse bilmiyor şuan onun dışındaSundae bugunu özelden yazabilecek var mı acaba? Bulan arkadaşa yazdım ama daha geri dönmedi zaten kampanya bitmek üzere o yüzden bilen söylerse sevinirim
Aynen her pazartesi sıfırlanıyorSkorlar sıfırlanmış.