5 dk ile kaçırdım şöyle kampanyaları niye hemen kaldırıyorlar yılbaşında da aynısını yaptılar sözde akşam 11'e kadarmış. Stok bittiler kaldırdilar
Stok bittiği için kaldırdılar5 dk ile kaçırdım şöyle kampanyaları niye hemen kaldırıyorlar yılbaşında da aynısını yaptılar sözde akşam 11'e kadarmış.
Stok çok azmış gerçektenMesaj otomatik birleştirildi:
Stok bittiği için kaldırdılar
yani dışarda 80-120 lira olan şeyi bedava verdikleri için az tutmuşlar stoklarıStok çok azmış gerçekten
O puan oyunda kazanılan değil para puan. Yani 4500 tl gibi.4500 puana deniz yatağı veriyormuş O kadar puanı yapan varsa helal olsun
Geçen haftadan beri oyun oynanmıyor, oynansa bile ödüller alınmıyor. Bu hafta Sundea değişmiş, yeni ödül gelmiş. Pazartesi'den beri deniyorum, opps diyip oyundan atıyor.Beyler son bir kaç gündür sundae ve skordaki ödülleri alırken opps hatası veriyor sizde de öylemi
Bende oyun oynanıyor ödüllerde alınıyor sorun yokGeçen haftadan beri oyun oynanmıyor, oynansa bile ödüller alınmıyor. Bu hafta Sundea değişmiş, yeni ödül gelmiş. Pazartesi'den beri deniyorum, opps diyip oyundan atıyor.