Neler Yeni

Mcdonald's oyun konusu

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Bende oyun oynanıyor ödüllerde alınıyor sorun yok
Bende oyun kısmına gidince bile direk opps yazıyor, çok aldığım için banlanmamışımdır umarım😂 Sürekli 5'li alıyordum, ondan dolayı mı böyle oluyor bilmiyorum. Diğer 2 telefonumda bu şekilde.

KODEİNZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KODENİZ
Bende oyun kısmına gidince bile direk opps yazıyor, çok aldığım için banlanmamışımdır umarım😂 Sürekli 5'li alıyordum, ondan dolayı mı böyle oluyor bilmiyorum. Diğer 2 telefonumda bu şekilde.
Kanka ödülleri 5 li alınca birde çok fazla sundae ödülü alınca ban atabiliyorlar 2 cihaz süreklisi ops diyor diğer farklı cihazda sorun yok ama şimdiye kadar 500 tane sunade yedim

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Kanka ödülleri 5 li alınca birde çok fazla sundae ödülü alınca ban atabiliyorlar 2 cihaz süreklisi ops diyor diğer farklı cihazda sorun yok ama şimdiye kadar 500 tane sunade yedim
Cevabın için teşekkür ederim. Bende farklı telefonlardan her hafta alıyordum. Geçen haftadan beri oynanmıyor, muhtemelen ban atıldı.

Edit: Yeni hesap açınca sorun ortadan kalktı.

Son düzenleme:

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: y5dqpBFT https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: 5e9Stsvy https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: YuTHBGG5 https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: tEtLQf5j https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Kod ihtiyacı olan varsa kullanabilir.

KODEİNZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KODENİZ
Cevabın için teşekkür ederim. Bende farklı telefonlardan her hafta alıyordum. Geçen haftadan beri oynanmıyor, muhtemelen ban atıldı.

Edit: Yeni hesap açınca sorun ortadan kalktı.
Cihaz banı atmışlar kasaları açık vermiş toplu infaz Etiler beleşcileri ama başka telefondan ve başka ip adresinden girersen sorun yaşamasın ödül almakta

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Cihaz banı atmışlar kasaları açık vermiş toplu infaz Etiler beleşcileri ama başka telefondan ve başka ip adresinden girersen sorun yaşamasın ödül almakta
Cihaz banı olarak düşünmüştüm, verileri temizleyerek uygulamaya girip yeni hesap açınca sorun düzeldi. Geçen haftayı oyunda sorun var sanarak boş geçmiştim, bu hafta eksiği kapatırım 😂

KODEİNZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
KODENİZ
Cihaz banı olarak düşünmüştüm, verileri temizleyerek uygulamaya girip yeni hesap açınca sorun düzeldi. Geçen haftayı oyunda sorun var sanarak boş geçmiştim, bu hafta eksiği kapatırım 😂
Kanka bu 30 Ağustos son daha uzatmazlar bu mevzuyu ama ben iphone kullandığım için cihaz banım kalkmıyor mecbur andorid telefondan kasıyorum ödülleri :(

Ege50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ee Lacin
Paylaş ödülü değişmiş. Artık soğuk kahve veya soğuk sütlü kahve hediye veriyor. Ben sıcak filtre kahve isteyince verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonumda artık 1 tane milkshake veriyor sonrakilerde upps diyor

Kanka bu 30 Ağustos son daha uzatmazlar bu mevzuyu ama ben iphone kullandığım için cihaz banım kalkmıyor mecbur andorid telefondan kasıyorum ödülleri :(
burger crush geri dönse çok iyi olur

Son düzenleme:

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Cihaz banı yapmışlar, 2 gün sorunsuzca oynadım. Sonradan 3 cihazımda da tekrardan opss vermeye başladı 🥲 Oyunu artık uzatacaklarını sanmıyorum. Acaba başka oyun gelirse onda da mı banlı olacağız?

Paylaş ödülü değişmiş. Artık soğuk kahve veya soğuk sütlü kahve hediye veriyor. Ben sıcak filtre kahve isteyince verdiler

Telefonumda artık 1 tane milkshake veriyor sonrakilerde upps diyor

burger crush geri dönse çok iyi olur
Burger Crush harbiden başkaydı ya, gerçi bu oyunda daha çok ödül kazandım. Burger Crush'ta ödüllerin değişmesi güzel oluyordu. Artık gelse bile galiba ben oynayamayacağım 🥲

Zepett8

80+ Bronze
Arkadaşlar selam yeni oyun çıktı mc nugget şerefine bu oyunu oynayarak bedava milkshake ve patates kazanma şansınız var herkese hayırlı olsun
Not : Yeni buglar keşfedildi ve buraya yazıldığı için konunun adını değiştirmeye karar verdim ki boş boş eski etkinliğin adı kalmasın diye , bug taktiği isterseniz özelden sorabilirsiniz bana
nasıl oynanıyor?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
nasıl oynanıyor?
mc donalds uyuglamasını indir ana sayfadan oyunu görürsün tıkla ona "şimdi oyna" bas ve oynamaya başla fakat puan veriyor ve biriktirmen lazım yani 100 puan kazansan her gün 5-6. gün milkshake alırsın

Zepett8

80+ Bronze
mc donalds uyuglamasını indir ana sayfadan oyunu görürsün tıkla ona "şimdi oyna" bas ve oynamaya başla fakat puan veriyor ve biriktirmen lazım yani 100 puan kazansan her gün 5-6. gün milkshake alırsın
İyiymiş.

mehwt72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Turgut
Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: 7sDcX3zD https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,697
Üyeler
164,717
Son üye
Herdeja
Top Bottom