Mcdonald's oyun konusu

5 dk ile kaçırdım şöyle kampanyaları niye hemen kaldırıyorlar yılbaşında da aynısını yaptılar sözde akşam 11'e kadarmış.

5 dk ile kaçırdım şöyle kampanyaları niye hemen kaldırıyorlar yılbaşında da aynısını yaptılar sözde akşam 11'e kadarmış. Stok bittiler kaldırdilar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 dk ile kaçırdım şöyle kampanyaları niye hemen kaldırıyorlar yılbaşında da aynısını yaptılar sözde akşam 11'e kadarmış.
Stok bittiği için kaldırdılar

4500 puana deniz yatağı veriyormuş :) O kadar puanı yapan varsa helal olsun

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: W3vGoaj6

Kod ihtiyacı olan varsa kullanabilir, şimdiden afiyet olsun.

4500 puana deniz yatağı veriyormuş :) O kadar puanı yapan varsa helal olsun
O puan oyunda kazanılan değil para puan. Yani 4500 tl gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca siz ne kadar sık gidiyorsunuz ve her gittiğinizde kaç kod okutuyorsunuz? Hiç kasiyerler karşı çıktı mı?

Son düzenleme:
Ben genelde 3 tane okutuyorum (3 kişi milkshake) bazen kahve alınca da okutuyorum puan verir diye 532 puanım var.

Beyler son bir kaç gündür sundae ve skordaki ödülleri alırken opps hatası veriyor sizde de öylemi

Beyler son bir kaç gündür sundae ve skordaki ödülleri alırken opps hatası veriyor sizde de öylemi
Geçen haftadan beri oyun oynanmıyor, oynansa bile ödüller alınmıyor. Bu hafta Sundea değişmiş, yeni ödül gelmiş. Pazartesi'den beri deniyorum, opps diyip oyundan atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,712
Üyeler
192,777
Son üye
salih4146
Geri