Neler Yeni

Mcdonald's oyun konusu

Kerem109

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Soyağac
Bana kazandıktan sonra baska oynama hakkı vermedi mesela, seninki ilginç olmuş. Uygulamanın "mym" sekmesinde 2'şer fırsatın da hesaplara tanımlanmış olduğuna emin olun, öyleyse 4 ayrı fiş yani 4 farklı işlemle ürünlerinizi alabilirsiniz. Ekstra bi şart koyulacagına ihtimal vermiyorum şahsen, yine de 100'de yüz böyledir diyemem. sizinki özel bi durum. :))
hocam valla 3 gündür yüklü sadece tek şans veriyodu bugün sınırsız oyniyabiliyorum bug mu oldu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20230423_013745.jpg
3. de hata verdi hocam bu arada ama iki tane tanımlandı

Kerem109

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Soyağac
tamamdir hocam yarın McDonald'sdayim yapistirayim direkt

öyle, tanımlanmıs görünüyor valla. :))) kasadakiler vermek istemezse ısrar et, ben ederdim, elimde kapı gibi kuponum var derdim. ahubsdnnd :))
bu arada teşekkür ederim hocam yardımınız için hakkınızı helal edin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Bugününki bedava 6lı nugget arkadaşlar

Yaptım ben sonuç öyle :)
Kimse kusura bakmasinda nugget için şubeye 30 dk yürümem💀

Bana kazandıktan sonra baska oynama hakkı vermedi mesela, seninki ilginç olmuş. Uygulamanın "mym" sekmesinde 2'şer fırsatın da hesaplara tanımlanmış olduğuna emin olun, öyleyse 4 ayrı fiş yani 4 farklı işlemle ürünlerinizi alabilirsiniz. Ekstra bi şart koyulacagına ihtimal vermiyorum şahsen, yine de 100'de yüz böyledir diyemem. sizinki özel bi durum. :))
Öyle olduğu oluyor mesela dün sabah oynadım ve bugün 8 sularında tekrar oynadım dahada izin vermedi oynamaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yasin aydin
tamamdir hocam yarın McDonald'sdayim yapistirayim direkt

bu arada teşekkür ederim hocam yardımınız için hakkınızı helal edin
rica ederim, umarım bi sorun yaşamazsınız. malum, kasiyerlerin bazıları kendi cebinden çıkıyormuscasına ucretsiz ürün vermeye yanasmıyorlar. :) tecrubeyle sabit. bi tatsızlık yaşanmaz inşallah. sevgiler.

yekta90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yekta Yurt
Harcadığınız emeğe vakte zamana yazık yine bug var ama hiçbir şey yapmanızada gerek yok direkt sınırsız hak sabaha fixlerler zannedersem yani anlam veremedim o kadar uğraştım nugget mı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yasin aydin
arkadaşın olayını çözmek için yandım, bir kez yandıgınızda 5 puan karşılığında mc hesabınızdaki puanınızla oynayabiliyorsunuz, puanım 172'den 167'ye düştü mesela, sonra kazanınca ikinci kez nugget verdiler, 3. kez kazandım, oops hatası verdi. değişik bir şey. :) sanırım ikiden fazla vermemeye calısıyorlar.

Harcadığınız emeğe vakte zamana yazık yine bug var ama hiçbir şey yapmanızada gerek yok direkt sınırsız hak sabaha fixlerler zannedersem yani anlam veremedim o kadar uğraştım nugget mı yani
oyun oynuyoruz, nugget işin motivasyonu, nugget canavarı değiliz nihayetinde, gidip yiyeceğimden değil. :)) büyük ödül arabadır belki, nereden bileceğiz. eheh. :))

Ekler

• 10342ECD-99ED-4B3F-9036-70B3C4EE3D3F.jpeg
    10342ECD-99ED-4B3F-9036-70B3C4EE3D3F.jpeg
    920 KB · Hit: 83

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşın olayını çözmek için yandım, bir kez yandıgınızda 5 puan karşılığında mc hesabınızdaki puanınızla oynayabiliyorsunuz, puanım 172'den 167'ye düştü mesela, sonra kazanınca ikinci kez nugget verdiler, 3. kez kazandım, oops hatası verdi. değişik bir şey. :) sanırım ikiden fazla vermemeye calısıyorlar.

oyun oynuyoruz, nugget işin motivasyonu, nugget canavarı değiliz nihayetinde, gidip yiyeceğimden değil. :)) büyük ödül arabadır belki, nereden bileceğiz. eheh. :))
Big mac den büyük ödül vermezler bence tuza her geçen gün yaklaşıyoruz 🤣
Bu arada kuponlar 25 mayısa kadar gerçeğiyle etkinlik 25 mayısa kadar sürebilir o zamana dek oynarız

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yasin aydin
Big mac den büyük ödül vermezler bence tuza her geçen gün yaklaşıyoruz 🤣
Bu arada kuponlar 25 mayısa kadar gerçeğiyle etkinlik 25 mayısa kadar sürebilir o zamana dek oynarız
tuzdan sonra bir bakmışsın, mini cooper, iphone 14 pro max, bu işler böyle. 😅 candy crush'un haribo kazandıran versiyonu olsa mesela, deli gibi oynardım, amaç haribo stoğu yapmak değil sonucta, böyle ufak şeyler bos vakitlerde keyif veriyor. :)

yekta90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yekta Yurt
tuzdan sonra bir bakmışsın, mini cooper, iphone 14 pro max, bu işler böyle. 😅 candy crush'un haribo kazandıran versiyonu olsa mesela, deli gibi oynardım, amaç haribo stoğu yapmak değil sonucta, böyle ufak şeyler bos vakitlerde keyif veriyor. :)
Ben stres oluyorum keyif falan değil 😂😂 subway vs gibi oyunlar oynatsa zevkli olabilir aslında ya da online bir şeyler

Olmayan puanla mı oyunuyorum 😂😂

Son düzenleme:

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Cuma günü konuyu görmemiştim big maci kaçırdım ;(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR