Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,674
Nuggetim tamam benim 2. Gün vermişti. Hatta menü soğan halkasına kadar tamam bir tek tatlı eksik kaldıYarın nugget verse tam menü olur
Merhaba uzun süredir sizi takip ediyorum nasıl iki kere alındığını yazabilir misiniz mesajla?hocam 2 kere nasıl aldınız yolu biliyorsanız yazar mısınız? @iKreiN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
he tamam gördüm yazmışsınız kusura bakmayın
fixlendiSiz nasıl israil şirketlerinden biri olan mcdonalds ta yemek yersiniz(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar bu arada gece 12 de oyuna girip kazandığımızda sanırım 2 ödül veriyordu hala veriyormu yoksa fixlendimi o olay
Evet maalesef bugün hediye ürün yok.bugun ucretsiz urun yok
3 tane telefondan yaptım toplam 5 hamburger var yanlarında ayrı şekilde donut, sos sadece kola gibi şeyler de var bunların hepsini verirler mi acaba?Arkadaşlar selam oyun güncellendi yani burger crush oldu 2-22 ocak tarihleri arasında oynayıp ödül alabilirsiniz mantığı aynı candy crush şimdiden herkese başarılar .
Not : Bugünkü hediye beleş mc chicken menü idi ama kimseye vermedi bug oldu ona göre söyleyeyim dedim
@fortoken1 Ve @Ege50 E teşekkürler bilgilendirme için
Düzetlme : Yeni bug bulunmıştur merak edenler @Ege50 veya bana özelden yazabilir 2 tane ödül veriyor bug
verirler ama teker teker okutman gerekiyor.3 tane telefondan yaptım toplam 5 hamburger var yanlarında ayrı şekilde donut, sos sadece kola gibi şeyler de var bunların hepsini verirler mi acaba?